Ap satovi

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Ap satovi

AP satovi poznati po svojoj kvaliteti!

AP satovi, odnosno Audemars Piguet je švicarska kompanija koja proizvodi ručne i ostale satove. Tradiciju izrade satova vuku još iz 19. stoljeća, a njihovo ime kombinacija je prezimena dvije obitelji iz koje je počeo posao – Audemars i Piguet. Danas su AP satovi poznati u cijelom svijetu, nose ih sportaši, umjetnici, političke javne ličnosti i drugi. Svatko tko nosi satove zna da su oni odličan modni dodatak koji će upotpuniti njihov imidž. Audemars Piguet se podigao na razinu najkvalitetnijih kompanija za izradu satova kada su predstavili svoju kolekciju Royal Oak još 1972. Audemars Piguet satove krasi elegancija i otmjenost, vrhunska kvaliteta izrade satova te skupocjeni materijali. Ukoliko smatrate da je Vaš sat nešto što više ne trebate, danas AP satove možete lako i prodati. Javite se za besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg sata i unovčite ga ukoliko ga više ne trebate. Svatko od nas čuva satove upravo radi njihove vrijednosti te eventualne prodaje.

AP satovi krase zapešće poznatih i slavnih!

Svi znamo da su Audemars Piguet poznati i luksuzni satovi, no znate li tko ih sve nosi? AP satovi privukli su pažnju raznih poznatih ličnosti, a neki od njih postali su ambasadori Audemars Pigueta. Među njima se kriju poznata imena poput: Harrya Stylesa, Michaela Schumachera, Lionela Messija ili Toma Cruisa. Elegancija AP-a privlači mnoge, no nemaju samo poznati ove satove. Danas se prodaju i u Hrvatskoj u ovlaštenim dućanima te ih i Hrvati nose s ponosom. AP satovi poznati su i po svojim dimenzijama – Audemars Piguet je poznat u svijetu radi izrade najtanjih satova pa svatko tko očekuje kvalitetan sat zna gdje ga nabaviti. AP je švicarska firma koja je svojih djelovanjem danas jedna od najpoznatijih kompanija ovog tipa – obiteljski biznis koji je počeo prije 150 godina danas je poznat u cijelom svijetu, a i dalje ga vode iste dvije obitelji. Kad je u pitanju prodaja ovih satova, javite se nama!

AP satovi – procjena vrijednosti Vašeg sata!

Vaše AP satove danas možete dati na besplatnu procjenu vrijednosti i prodati ih. Javite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo kako biste dobili pravu cijenu Vašeg AP sata. Kod procjene tražimo klijente da nam pošalju što više informacija o svom satu kako bi procjena bila što temeljitija i brža. Među tim informacija svakako tražimo od klijenata slike sata iz različitih kuteva. Tražimo i sve informacije koje se tiču kupnje sata, a možete nam i uslikati ili poslati i ambalažu u kojoj je došao sat. AP satovi su vrlo kvalitetni, no pitanje očuvanosti i stanja sata također se valorizira. AP satovi su rađeni od skupih materijala, a stanje kristala, remena, kućišta i krunica uvjetuje konačnu cijenu. Ukoliko želite prodati svoj sat i to želite napraviti brzo i temeljto, sada se možete javiti i obaviti kod nas besplatnu procjenu. Nakon procjene dajemo i ponudu za otkup sata na koju se klijenti mogu ili ne moraju odlučiti! Javite nam se s povjerenjem!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

15 + 3 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (195 ocjena)