Otkup rabljenih satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup rabljenih satova

Iako nas modna industrija svakodnevno puni idejama da su nam potrebne nove stvari, kad su u pitanju ručni satovi, stariji modeli su itekako na cijeni. Naročito kad su u pitanju Rolex satovi koji su već desetljećima sinonim za luksuz. Preciznost u njihovoj izradi, nepogrešivi mehanizmi i raskošan, a opet elegantan izgled zaslužni su za prvo mjesto u svijetu ručnih satova.

Ovaj švicarski proizvod poznat je diljem svijeta i cijenjen među strukom. Riječ je o vječnom komadu koji s godinama samo dobiva na cijeni. Stoga ako u svom domu imate primjerak ovog sata, obratite nam se s povjerenjem. Vršimo otkup rabljenih satova diljem Lijepe naše. Nije bitno je li vam hitno potreban novac ili samo želite prodati svoj stari model kako biste ga zamijenili novijim, mi smo tu za vas.

Otkup rabljenih satova: Besplatnom procjenom do odlične cijene

Ako ste se našli u stisci s novcem i ne znate kome se obratiti, javite nam se s povjerenjem. Vršimo otkup rabljenih satova na temelju besplatne procjene. Nema razloga za strah da će vam se ista naplatiti čak i ako odustanete od prodaje. Na vama je samo da nam pošaljete što precizniji i detaljniji opis satova kako bismo mogli izvršiti samu procjenu istih. Nije važno je li u pitanju ženski sat ili muški, džepni ili pak ručni sat.

Poželjna je, ali ne i nužna bilo kakva popratna dokumentacija ili račun koji će zasigurno povećati vrijednost procijenjenog sata. Ako nemate nikakvih papira, priložite što detaljniji opis koji uključuje model sata, godinu proizvodnje, datum nabave, vrstu materijala i slično. Jednako tako fotografirajte model sa svih strana kako bi se lakše utvrdilo stanje istog.

Otkup rabljenih satova: Na temelju čega se vrši procjena

Kada je u pitanju otkup satova tijekom procjene provjerava se sve od toga je li sat originalan ili ne, kada je nabavljen, koji je model u pitanju, u kakvom je stanju vanjski okvir, a kako se ponaša precizni mehanizam i slično. Sve to utječe na otkupnu cijenu istog kao i ima li sat bilo kakvu popratnu dokumentaciju, originalnu kutiju i slično. Na temelju toga se daje besplatna ponuda i vrši otkup rabljenih satova.

Otkup rabljenih satova: Isplata ide odmah

Najveća prednost otkupa rabljenih satova leži u brzoj isplati novca. Plaća se gotovinom po obavljenoj procjeni. To je izuzetno bitno za sve one kojima je novac hitno potreban i ne mogu čekati dok im na primjer banka ili kreditna kuća odobre pozajmicu. Financijska injekcija u ovom slučaju stiže odmah.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

4 + 7 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (170 ocjena)