Otkup satova Rolex Explorer

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Rolex Explorer

O ukusima se ne raspravlja – što znači da svatko od nas bira sat koji najbolje odgovara našim potrebama. Danas je osim funkcionalnosti izuzetno važna estetika, o čemu su u Rolexu brinuli od samih početaka. Njihovi su satovi poznati kao bezvremenski i jedan od najpoželjnijih stvar u obiteljskom nasljeđu. Ako posjedujete jedan od njih i želite osuvremeniti zbirku, obratite nam se s povjerenjem za otkup satova Rolex.

Kakav je to Rolex Explorer?

Rolex Explorer je sat za avanturiste. Ovaj je eminentni proizvođač satova Rolex Explorer testirao u stvarnom svijetu, opremanjem polarnih, planinskih i špiljskih ekspedicija tijekom dugog niza godina. Neki od najzanimljivijih istraživača, planinara i znanstvenika odveli su satove Rolex Explorer na mjesta koja su testirala njihovu pouzdanost u najtežim uvjetima.

Izrađen je od čelika, materijala koji se koristi u aeronautici i kemijskoj industriji što ga čini iznimno izdržljivim. Ovaj je sat vodootporan i s njime se mogu doseći dubine od 100 metara zahvaljujući dvozonskoj zaštiti.

Otkup satova Rolex Explorer: Kako najbrže do novca za novi model

Ako u svojoj kolekciji imate Rolex Explorer i želite ga na primjer zamijeniti s boljim ili novijim modelom, obratite nam se za otkup satova Rolex Explorer. Otkup satova Rolex Explorer vršimo diljem cijele Hrvatske na temelju besplatne procjene. Sav troška procjene koju rade naši vrhunski stručnjaci ide na naš teret kako klijent ne bi imao nikakvih dodatnih troškova.

Otkup satova Rolex Explorer: Detaljima do bolje ponude

Naši stručnjaci procjenu sata rade na temelju vašeg opisa sata i fotografija koje ste priložili. Stoga da bi procjena bila što bolje i brža, treba dostaviti što više detalja i fotografije modela iz najrazličitijih kutova kako bi se vidjela opća očuvanost modela. Naime, o tome ovisi krajnja ponuda koju klijent dobiva.

Naglasite sve pa čak i ono što mislite da ne trebate, time našim stručnjacima dajete bolji uvid u opće stanje sata. Najbolje je navesti model sata, godinu proizvodnje, funkcionalnost sata, je li model muiški ili ženski, radi li se od vodootpornom satu, imali li samonavijajući mehanizam,  je li na satu naveden datum ili dan u tjednu i slično. Fotografije trebaju biti što detaljnije kako bise vidjela očuvanost sata, moguće ogrebotine ili tragovi korištenja na staklu i poleđini.

Otkup satova Rolex Explorer: Kako najbrže do gotovine

Otkup satova Rolex Explorer satova vrši se u najkraćem mogućem roku, a gotovina isplaćuje po prihvaćanju ponude. Sam proces može se malo odužiti ovisno o broju zaprimljenih satova za procjenu i gužvi naših stručnjaka za procjenu.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

9 + 9 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (263 ocjena)