Otkup satova Rolex Lady Datejustb

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Rolex Lady-Datejust

Kod kupovine sata treba se voditi vlastitim potrebama i ukusom. Najbolje je izabrati sat koji odolijeva promjeni vremena. Klasičniji modeli traju dulje i lakše se prilagođavaju svemu što nosimo. Jednako tako uvijek su na cijeni pa ih u bilo kojem momentu možete preprodati i odlučiti se za otkup satova. Izuzetno su na cijeni Rolex satovi koji su sinonim za luksuz u svijetu urarstva. Ako svoj model želite zamijeniti boljim ili novijim, obratite nam se za otkup satova Rolex Lady-Datejust.

Kakav je to Rolex Lady-Datejust?

Rolex Lady-Datejust kako mu i samo ime govori ženska je inačica Rolex-Datejust sata. Na tržištu se pojavio nešto kasnije od muške inačice, krajem 50-ih godina prošlog stoljeća. Odlikuje ga mehanizam samonavijanja kao otpornost na vodu. Baš kao i njegov prethodnik, ima brojčanik datuma umjesto broja 3 na satu. Najveća prednost mu je personalizirani remen koji možete prilagoditi vlastitim potrebama i modnom izričaju.

Otkup satova Rolex Lady-Datejust: Besplatno procijenite svoj sat

Otkup satova Rolex Lady-Datejust vršimo na području cijele Hrvatske. Možete nam se obratiti u bilo koje doba dana, ako imate sat za otkup. Ako koji slučajem želite svoj stari model Rolex satova zamijeniti s novijim modelom, mi smo tu za vas. Otkup satova Rolex Lady-Datejust vrši se na temelju procjene i prihvaćanja ponude s time da je svaka ponuda besplatna za naše klijente. Ako niste sigurni kolika je vrijednost vašeg sata, obratite nam se s povjerenjem.

Otkup satova Rolex Lady-Datejust: Što detaljniji opis, to je i bolja procjena

Otkup satova Rolex Lady-Datejust vrši se na temelju opisa sata i fotografija istog. Najvažnije je u slanju dopisa biti što detaljniji kako bi se olakšala procjena i dobila bolja ponuda. Valja napisati model sata, godinu proizvodnje istog, navesti kada ste ga kupili ili naslijedili, je li sat u funkcionalnom stanju ili ne, kakav je remen i slično. Što više detalja to bolje. Isto vrijedi i za fotografije. Snimite ih s iz što više različitih kutova kako bi se vidjela očuvanost modela. Na temelju toga će naši stručnjaci donijeti procjenu i ponuditi vam najbolje uvjete za otkup satova Rolex Lady-Datejust.

Otkup satova Rolex Lady-Datejust: Vrijednost podižu originalne kutije, račun…

Osim gore navedenog detaljnog opisa, na samu procjenu utječu i neki drugi faktori. Naime, kod daljnje preprodaje važni su takozvani originalni dijelovi poput kutije za sat, popratne dokumentacije i po mogućnosti računa. Sve to uvelike utječe na samo cijenu otkupa satova Rolex Lady-Datejust. Stoga ako želite prodati svoj sati i kupiti bolji model, pripazite na te detalje.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

12 + 4 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (435 ocjena)