Otkup luksuznih satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup luksuznih satova

Više od ičeg danas cijeni se luksuz. Tome su najviše pogodovale društvene mreže na kojima se propagiraju lagodan život, glamur i bogatstvo. Ne čudi stoga nimalo što potražnja za luksuznim predmetima raste iz dana u dan. Ponajviše se to odnosi na otkup satova kao što je Rolex, dizajnerske torbice i glamurozni nakit. Među traženijima su Rolex satovi, švicarski sinonim za luksuz koji iz desetljeća u desetljeće stječe sve više poklonika. Sve to može zahvaliti preciznoj mehanici finoj izradi, bezvremenskom dizajnu i prepoznatljivom izgledu.

Rolex satove prati glas što najčešće znači da su za njih čuli čak i oni koji nemaju pojma o ručnim satovima. U jednakoj mjeri ih obožavaju holivudske zvijezde, veliki poslovnjaci kao i „obični“ ljudi. Cijene Rolex satova iznose i po nekoliko desetaka tisuća kuna, a oni posebniji primjerci dosežu milijunske iznose.

Stoga ako posjedujete jedan od takvih primjeraka, a našli ste se u škripcu s novcem i ne znate kako dalje, obratite nam se s povjerenjem. Vršimo otkup luksuznih satova u cijeloj Lijepoj našoj.

Otkup luksuznih satova: Kako zatražiti procjenu sata

Otkup luksuznih satova vrši se na temelju procjene sata. Naše su procjene i ponuda besplatne što znači da bilo kakve dodatne troškove možete zanemariti. Najvažnije je da prilikom slanja upita što podrobnije opišete sam sat i po mogućnosti priložite fotografiju istog. Kod opisa treba biti što detaljniji i opisati generalno stanje sata, model, godinu proizvodnje, datum nabave i slično. Fotografije je najbolje snimiti iz nekoliko kutova kako bi se što bolje predočilo samo stanje sata.

Otkup luksuznih satova: Što podiže vrijednost sata

Kod otkupa luksuznih satova pazi se na sljedeće, a to su originalnost samog sata, godina proizvodnje, model sata, precizna mehanika, očuvanost istog i slično. Vrlo važno je u kakvom je stanju vanjski okvir i generalna očuvanost sata. Većoj vrijednosti doprinose i originalna kutija, specifikacije koje idu uza sat i račun za isti. Sve navedene stavke uvelike utječu na procijenjenu vrijednost samog sata, ali i na kasniju prodaju istoga što je izuzetno bitno kod otkupa luksuznih satova.

Otkup luksuznih satova: Do gotovine u najkraćem mogućem roku

Otkup luksuznih satova ovisi o broju zaprimljenih artikala za procjenu. No naši vrhunski stručnjaci trude se u najkraćem mogućem roku provjeriti vaš artikl i dati ponudu. Ako vam je ponuda prihvatljiva, novac se isplaćuje u najkraćem mogućem roku. Idealna je to opcija za sve one kojima je hitno potrebna gotovina, a ne žele tražiti novac od svoje obitelji ili se zaduživati kod banaka i kreditnih kuća.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

13 + 12 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (352 ocjena)