Otkup Rolex satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup Rolex satova

Prvi prvoj pomisli na Rolex na pamet vam sigurno padaju glamur i čista dekadencija. Švicarski satovi neprikosnoveni su simbol za luksuz koji u jednakoj mjeri obožavaju holivudske zvijezde kao i bogati poslovni ljudi. U tome upravo i leži sva čar Rolex satova – u istoj se mjeri prilagođavaju raskošnom svijetu slavnih kao i „običnim“ ljudima. Svoju slavu duguju bezvremenskom dizajnu, nepogrešivom mehanizmi i finoj izradi na kojoj rade najbolji urari iz cijeloga svijeta.

Kupnja Rolex satova jest ujedno ulaganje u budućnost. On spada u „vječne“ komade koji se prenose s generacije na generaciju. A koliko su vrijedni svjedoči i činjenica da su neki od modela koji su pripadali slavnim glumcima prodani po milijunskim iznosima.

Kako su nastali Rolex satovi?

Švicarskog proizvođača luksuznih satova Rolex, osnovao je 1905. godine urar Hans Wilsdorf. Nakon što je ispekao zanat odlučio promijeniti svijet satova i uvesti ručne satove koji su dotad bili tabu. Naime, smatralo se da nisu dovoljno muževni pa samim time ne mogu zamijeniti džepne satove. No Rolex je i to promijenio izradom satova koji su otporni na znoj, prašinu i vlagu. Samim time njihova je izdržljivost maksimalizirana. O njihovoj se kvaliteti govori već stoljećima pa ne čudi što na sam spomen imena Rolex ljudi pomisle na najkvalitetnije satove. Ne čudi stoga što je otkup Rolex satova u velikom porastu.

Otkup Rolex satova

Ako posjedujete Rolex sat i hitno vam treba novac, obratite nam se s povjerenjem. Među prvima na ovim prostorima vršimo otkup Rolex satova. Vaš ćemo sat procijeniti u najkraćem roku i dati vam ponudu za isti. Procjena sata je besplatna, a novac se isplaćuje u gotovini. S obzirom da je riječ o otkupu satova najbolje je poslati opis i po mogućnosti fotografiju istog sata kako bismo mogli dati što precizniju ponudu.

Otkup Rolex satova: Kako do što bolje ponude

Otkup Rolex satova vršimo na temelju vaših fotografija i opisa samih proizvoda. Što je opis detaljniji, to će ponuda biti brže dostupna. Preporučuje se napisati model sata, godina izrade, razdoblje kada ste sat nabavili i slično. Dobro očuvani satovi s funkcionalnim mehanizmom naravno postižu bolju cijenu od onih koji ne rade. No najveća je prednost Rolexa što su statusni simboli i samim time izuzetno poželjni na tržištu. Stoga ako ste se našli u škripcu s novcem i hitno vam treba gotovina, uvijek nam se možete javiti za otkup Rolex satova. Ponuda i novac stižu na vaš račun u najkraćem mogućem roku. Obratite nam se s povjerenjem.

Česta pitanja za otkup Rolexa:

Koje Rolex satove otkupljujemo?

Otkupljujemo sve modele original Rolex satova koji su ušćuvani. Otkup ručnih satova vršimo nakon pregleda kod ovlaštenog urara.

Zašto otkup Rolexa preko nas?

Vrlo jednostavno, zato što ćemo vam dati najbolju ponudu i cijenu za Vaš sat. Otkup satova odradit ćemo maksimalno diskretno i profesionalno.

Kako vršimo isplatu novca?

Plaćamo u gotovini. Brzo i sigurno, na licu mjesta. U slučaju da prihvatite našu ponudu za otkup Rolexa svoj novac ćete dobiti isti dan.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

3 + 2 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (330 ocjena)