Otkup satova Rolex Day Date

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Rolex Day-Date

Rolex satovi stvar su prestiža koji u jednakoj mjeri vole obični ljudi i slavne zvijezde. Vrhunska izrada, precizna mehanika, inovativnost i prepoznatljiv izgled nešto su što već desetljećima privlači kupce. Cijene njihovih modela kreću se od nekoliko desetaka tisuća kuna do milijunskih iznosa pa ne čudi da je Rolex sat nešto što je svatko barem jednom u životu poželio imati u obiteljskom nasljeđu.

Rolex satovi sinonim su za luksuz zbog čega je potražnja za njima izuzetno velika. Stoga ako posjedujete jedan takva i želite ga zamijeniti boljim modelom, obratite nam se za otkup satova Rolex Day-Date.

Kakav je to Rolex Day-Date sat?

Rolex Day-Date sat je ultimativno poimanje prestiža. Kada se 1956. godine pojavio na tržištu, bio je prvi takve vrste. Osim što je imao samonavijajući mehanizam i bio vodootporan poput njegovog prethodnika Rolex Datejusta, ovaj je model imao i trenutni prikaz dana u tjednu na satu. Osim brojčanika koji označava datum, na vrhu sata prikazivao se dan. Rolex Day-Date sat osim toga krasi i izuzetna preciznost kao i ugodna vanjština što privlači kupce i šest desetljeća po pojavi na tržištu.

Otkup satova Rolex Day-Date: Besplatna procjena za sve klijente

Ako u svojoj kolekciji imate Rolex Day-Date sat i želite ga zamijeniti novijim modelom koji više odgovara vašim trenutnim potrebama, obratite nam se s povjerenjem. Vršimo otkup satova Rolex Day-Date diljem Lijepe naše. Otkup satova Rolex Day-Date obavlja se na temelju vašeg opisa modela i fotografija istog, nakon čega naši stručnjaci daju procjenu sata. Sama procjena i ponuda su besplatne i ne generiraju nikakve dodatne troškove. Što znači da klijent u bilo kojem trenutku može zatražiti procjenu sata na naš teret.

Otkup satova Rolex Day-Date: Novac se isplaćuje u najkraćem roku

Ako prihvatite ponudu, isplaćujemo vam gotovinu u najkraćem mogućem roku. Samo vrijeme procjene sata može potrajati ovisno o broju pristiglih satova. Jednom kad je procjena izvršena, a ponuda prihvaćena vrši se otkup satova Rolex Day-Date i novac stiže na račun.

Otkup satova Rolex Day-Date: Kako „poboljšati“ svoju ponudu?

Kod otkupa satova Rolex Day-Date valja pripaziti na nekoliko sljedećih faktora: model sata, godinu proizvodnje, funkcionalnost, vodootpornst, opću očuvanost sata, je li sat namijenjen muškarcima ili ženama. O svemu tome ovisi iznos ponude, a potkrijepiti ga možete što detaljnijim opisom i fotografijama sata.

Vrijednost sata povećat će originalna kutija za sat, račun, popratna dokumentacija i slično. Sve što imate za sat, najbolje je odmah priložiti jer će to doprinijeti boljoj ponudi.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

4 + 6 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (228 ocjena)