Otkup satova Rolex Cosmograph Daytona

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Rolex Cosmograph Daytona

Neprikosnoveni sinonim za luksuz i raskošan način života svakako su Rolex satovi. Ne postoji zvijezda koja ih barem jednom nije pokazala na crvenom tepihu, a ni biznismen koji se ne ustručava pokazati bogatu kolekciju istih. Riječ je o satovima koji su predmet želje i nas običnih smrtnika, a neki su bili te sreće da su ušli u obiteljsko nasljeđe. Jedan od najpoznatijih i ujedno najtraženijih Rolex satova jest Rolex Cosmograph Daytona. Isti je sve traženiji na tržištu, pa ne čudi što se sve češće vrši otkup satova Rolex Cosmograph Daytona.

Rolex Cosmograph Daytona: Sat za sve zaljubljenike u brzinu

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona vrhunski je sat koji je javnosti predstavljen 1963. godine. Ovaj vremešni 50-godišnjak itekako se dobro drži, a jednako ga obožavaju i mladi i stari. Luksuzan je to primjerak svoje obitelji idealan za sve zaljubljenike u vožnju i brzinu. Rolex Cosmograph Daytona dizajniran je na način da udovolji zahtjevima profesionalnih vozača. To je ikona koja ima posebno mjesto u svijetu visokih performansi moto sporta. I više od 50 godina nakon svog stvaranja, Cosmograph Daytona ostaje među prvima u svojoj sportskoj klasi. Riječ je o klasiku koji nadilazi vrijeme. Otkup satova Rolex Cosmograph Daytona stoga je sve popularniji, a kako i ne bi bio kad je ovaj klasik i dalje jednako privlačan kao i prije 50-ak godina kada se prvi puta pojavio na tržištu.

Otkup satova Rolex Cosmograph Daytona: Kako do besplatne procjene

Ako ste se našli u besparici ili vam hitno treba novac kako biste sanirali rupu u kućnom budžetu, obratite nam se s povjerenjem. Naša je zadaća otkup luksuznih satova Rolex Cosmograph Daytona koji vršimo diljem Lijepe naše. Idealna je ovo opcija za sve one koji se ne žele ili ne mogu zadužiti u bankama ili kreditnim kućama. Otkup satova Rolex Cosmograph Daytona je jednostavan i temelji se na besplatnoj procjeni i ponudi.

Otkup satova Rolex Cosmograph Daytona: Najbolji način za što bolju ponudu

Na vama je samo da pošaljete što detaljniji opis sata i po mogućnosti fotografije istog. Pod detaljnijim opisom mislimo na naznačeni model sata, godinu proizvodnje, godinu nabave, generalno stanje očuvanosti vanjskog i unutrašnjeg dijela, koliko se sat koristio, jeste li ga vi kupili pa imate račun ili je u pitanju obiteljsko nasljeđe. Na temelju toga će se raditi otkup satova Rolex Cosmograph Daytona.

Jednako tako važno je sat uslikati sa svih kutova kako bi se brže i lakše napravila procjena, a potom i isplatila gotovina ukoliko vam je ponuda zadovoljavajuća.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

10 + 9 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (390 ocjena)