Otkup satova Rolex GMT Master II

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Rolex Gmt-Master II

Kod otkupa satova važno je otprilike znati cijenu sata, a to možete saznati ako skupite nekoliko različitih ponuda. Cijena će najvjerojatnije biti niža od one koju ste vi platili, ali je sasvim uobičajeno. Samu visinu otkupa možete povećati na sljedeće načine odnosno ako posjedujete originalu kutiju sata, priložite račun kojim je sat kupljen ili imate sačuvane specifikacije za sat. Sve to diže cifru otkupa satova.

Kakav je to Rolex Gmt-Master II?

Rolex Gmt-Master II posebna je vrsta sata dizajnirana za prikazivanje dvije različite vremenske zone istovremeno. Razvijen je kao navigacijski instrument za profesionalce koji prelaze globus, a lansiran je 1955. godine. Nasljednik izvornog modela, GMT-Master II predstavljen je 1982. godine, s novim i jednostavnijim načinom upotrebe. Rolex Gmt-Master II kombinacija je funkcionalnosti, robusnosti i prepoznatljive estetike koja privlači širu publiku svjetskih putnika.

Okretni okvir izrađen je od najtvrđe keramike razvijene u pionirskom procesu tvrtke Rolex. Napravljen je u dvije boje koje označavaju dan i noć. Prošle godine predstavljena je najluksuznija verzija ovog sata od 18 karatnog zlata s posebnim dijelovima izrađenima od dijelova meteorita koji su prošli kroz Zemljinu orbitu.

Otkup satova Rolex Gmt-Master II

Ako u svojoj kolekciji imate Rolex Gmt-Master II sat i želite ga zamijeniti boljim ili drugačijim modelom, obratite nam se s povjerenjem. Vršimo otkup satova Rolex Gmt-Master II po najboljim cijenama. Otkup satova Rolex Gmt-Master II odvija se u svim dijelovima Lijepe naše, a sama procjena naših vrhunskih stručnjaka je besplatna. Vi kao klijent nemate dodatnih troškova, što znači da je na vama samo da pošaljete što precizniji opis sata i prepustite se vještim rukama stručnjaka.

Otkup satova Rolex Gmt-Master II: Kako doći do najbolje ponude?

Kako do što bolje ponude? – pitanje je koje su si postavili svi koji su se odučili za otkup satova Rolex Gmt-Master II. Najvažnije se što detaljnije posvetiti samom opisu sata i fotografirati ga iz svih kutova. Tako će naši stručnjaci moći dati što bolju ponudu.

U samom opisu važno je istaknuti model sata, navesti godinu proizvodnje, napisati je li sat funkcionalna ili ne, imali vodootporna svojstva, od kojeg je materijala izrađen, jeste li prvi vlasnik ili ne i slično. Kod fotografija je najvažnije da što bolje prikazuju sam sat iz kojeg se može iščitati samo stanje odnosno očuvanost sata.

Ako naši stručnjaci daju ponudu, a vi istu prihvatite, izvršit će se otkup satova Rolex Gmt-Master II. Gotovina će u najkraćem mogućem roku sjesti na vaš račun. Obratite nam se s povjerenjem.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

15 + 7 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (176 ocjena)