Audemars Piguet Classique

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet Classique

Audemars Piguet Classique i povratak u stara vremena

Stara vremena dosta su povezana s urarskih tvrtkama. Puno takvih je počelo sa svojim radom još prije 150 godina, a opstalo do danas. Baveći se satovima, njihov osjećaj za vrijeme je drukčiji, a rezultat su neki od najljepših satova danas. Govorimo naravno o kompaniji Audemars Piguet koja već preko 150 godina daje najbolje i najkvalitetnije satova, ali i satove koje krasi neobičnost i dizajni koji su svakako van okvira. Audemars Piguet Classique kolekcija je džepnih i ručnih satova koje vraćaju u stara vremena. Džepni satovi tu igraju dodatnu ulogu, a svatko tko voli retro stil kad su u pitanju satovi, s Audemars Piguet Classique neće pogriješiti. Ono što još karakterizira AP je činjenica da su njihovi satovi uvijek izdani u limitiranim kolekcijama, stoga su i visoke cijene. Oni koji svoj AP žele prodati, trebaju se javiti nama jer obavljamo besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova, bili oni Audemars Piguet ili drugi. Javite nam se s povjerenjem.

Audemars Piguet Classique popularan je radi svoje jednostavnosti

Baš kao i Jules Audemars, ovaj sat je neobičan za stil Audemars Pigueta. Audemars Piguet Classique krasi jednostavnost i suptilnost, što se ne može reći za mnoge druge satove ovog švicarskog urarskog giganta. Sjetimo se samo izdavanja Haute Joaillerie kada nismo znali radi li se o satu ili o komadu nakita. Ili možda predstavljanje prvih luksuznih sportskih satova koji su tada bili itekakav novitet u svijetu satova. Audemars Piguet Classique vraća se nekim jednostavnijim oblicima koji možda i nisu tipični za AP, no svejedno sadrže svu kvalitetu i iskustvo Audemars Pigueta. Oni koji ovakav sat žele prodati, mogu se javiti nama za otkup, a mi ćemo nakon detaljne procjene sata dati i ponudu. Tu ponudu klijenti mogu prihvatiti ako žele – priložite svoje satove kod nas jer naš stručni tim više se puta dokazao u svojem poslu radeći preko 15 godina u urarskoj industriji. Audemars Piguet svakako specijaliziramo te s ovim satovima imamo možda i najviše iskustva.

Audemars Piguet Classique na rukama poznatih i slavnih!

Audemars Piguet Classique poznati je sat na rukama mnogih iz svijeta glamura i politike. Premda svi oni nose AP, nije na svačijoj ruci specifično Audemars Piguet Classique. Tom Cruise i Kevin Hart uvijek biraju AP, kao i Serena Williams, Lionel Messi i Michael Schumacher. Svi oni ambasadori su ovog branda i dodatni znak uspješnosti Audemars Pigueta. Oni koji vole satove koji idu malo van okvira, čiji je oblik malo uvrnut biraju upravo ovog izrađivanja. Classique svakako nije jedan od takvih “uvrnutih” modela, no svojom jednostavnošću privlači jednaku publiku. Ukoliko Vas zanima otkup satova, javite nam se već danas i obavite besplatnu procjenu o kojoj govorimo. Nakon procjene dobit ćete i ponudu za otkup, a kako su naši stručnjaci čak i radili u Audemars Piguetu, za ovakve satove svakako smatramo da smo najbolji i najkompetentniji. Javite se već danas i obavite otkup satova AP-a, kao i ostalih satova kod nas. Naši klijenti su uvijek zadovoljni.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

1 + 4 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (316 ocjena)