Audemars Piguet Haute Joaillerie

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet Haute Joaillerie

Audemars Piguet Haute Joaillerie – sat kojeg zamijenimo za narukvicu

Puno je švicarskih urarskih kompanija koje se danas bore da svojom autentičnošću i posebnošću privuku više popularnosti. Ipak, od svih izdvajamo Audemars Piguet koji je po našem mišljenju svakako prvak kad je u pitanju autentičnost. Ova švicarska tvrtka nastala je 1875. godine kada su se dvojica prijatelja odlučila pokrenuti zajednički biznis u brdima Švicarske. Danas se ova kompanija može pohvaliti time da ju vodi i dalje tih istih dvaju obitelji, nešto što je unikatno među svim švicarskim starim urarskim tvrtkama. Jedna od njihovih kolekcija koja svakako iskače od standarda je Audemars Piguet Haute Joaillerie. Ovaj sat namijenjen je ženama koje vole i satove i narukvice. Audemars Piguet Haute Joaillerie djeluje kao oboje, a krase ga dijamanti i safiri čime dodatno iskače od standarda. Audemars Piguet je uvijek znao iznenaditi, ali možda je najveće iznenađenje sat koji izgleda kao pravi komad nakita. Žene koje vole autentične i drukčije satove svakako biraju Audemars Piguet.

Audemars Piguet Haute Joaillerie i inovativnost AP-a

Upravo ta autentičnost o kojoj govorimo dala je vjetar u leđa da AP i dalje nastavi proizvoditi unikatne satove. Oni su i inače poznati po svojoj inovativnosti i idejama “van kutije”. Audemars Piguet Haute Joaillerie samo je jedan od primjera kako se satovi mogu izrađivati na drukčiji način. Osim toga, AP ima još dugu listu patenata, pogotovo kad je u pitanju period od zadnjih 50 godina. Prvi sat s transparentnim kućištem izradio je upravo AP, a isto tako i prvi sportski luksuzni sat njihova je inovacija. Nisu prvi koji su izradili sat pun dragog kamenja, no svakako su taj model usavršili. Audemars Piguet Haute Joaillerie savršen je spoj luksuza, domišljatosti, ženstvenosti i posebnosti. Žene koje nose ovakav sat cijene te kvalitete, ali i cijena takvog sata je svakako na razini. Javite nam se ukoliko svoje AP satove želite dati na otkup jer mi nudimo besplatnu procjenu Vaših satova te dajemo najbolje ponude.

Audemars Piguet Haute Joaillerie je sat koji se ne zaboravlja

Koliko god se ostali trudili, sasvim je u redu reći da je Audemars Piguet ipak prvak kad treba izraditi sat van standarda. Njihovi domišljati umovi osvojili su pažnju mnogih, a svakako je sat Audemars Piguet Haute Joaillerie privukao dodatnu pažnju na njih. Iako ih danas smatramo jednim od 3 vodeća urarska giganta, Audemars Piguet je zapravo bio mala firma sve do 1970. -ih. Tada njihov uspon kreće bržim tempom, najviše radi predstavljanja kolekcije Royal Oak. Royal Oak danas se može pronaći i na Michaelu Schumacheru. Što se tiče Audemars Piguet Haute Joaillerie, on je rezerviran za prave dame i one koje doista cijene luksuz. Ukoliko takve satove želite unovčiti, onda ste na pravom mjestu. Odrađujemo besplatnu procjenu Vaših satova te vršimo otkup odmah iza. Javite nam se s povjerenjem i uvjerite se u strčnost našeg tima i našu profesionalnost. Nemate što čekati, javite se i napokon dajte svoj sat na otkup.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

3 + 1 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (210 ocjena)