Audemars Piguet Remaster 01

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet Remaster 01

Audemars Piguet Remaster 01 kao jedan od najpoznatijih kolekcija AP-a!

Švicarska je raj za urarski obrt, to je svakome jasno. Ipak, među više urarskih kompanija koji potječu iz Švicarske, ovdje izdvajamo Audemars Piguet. Ova tvrtka počinje sa svojim radom još u 19. stoljeću kada su se dvojica prijatelja (čiji je spoj prezimena zapravo dao ime kompanije) odlučila pokrenuti zajednički biznis. I dan danas Audemars Piguet je u vlasništu istih dvaju obitelji, ali sada, u 21. stoljeću, njihovi satovi su neki od najkvalitetnijih i najinovativnijih. Audemars Piguet Remaster 01 samo je jedan od poznatih modela ove kompanije, a kod nas ćete moći takve satove i otkupiti. Vršimo otkup satova Audemars Piguet Remaster 01, kao i drugih kolekcija AP-a, a i drugih brandova. Javite se i naš tim stručnjaka dat će Vam ponudu za otkup na koju se možete odlučiti. Da sve bude što egzaktnije i pravednije, naš tim nudi i besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg sata prije otkupa. Odlučite se za otkup kod nas i dobit ćete najpravedniju ponudu.

Audemars Piguet Remaster 01 je spoj inovativnosti i otmjenosti!

Audemars Piguet Remaster 01 jedan je od popularnih kolekcija ove kompanije, a vole ga ne samo obični ljudi, već i oni najpoznatiji iz svijeta filma, kulture, sporta i politike. Ambasadori Audemars Pigueta mogu se pronaći na svim ovim područjima pa ga tako nosi Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger, Kim Kardashian, James LeBron, ali i španjolski kralj Filip IV. te Muhamed al Salman, saudijski princ. Audemars Piguet Remaster 01 poseban je među kolekcijama ove tvrtke upravo radi svog savršenog spoja otmjenosti i jednostavnosti. AP je kompanija koja i inače prednjači kad je u pitanju inovativnost pa tako je tokom zadnjeg perioda patentirala 20 različitih inovacija iz svijeta urara. Oni koje zanima otkup satova tvrtke AP mogu se javiti kod nas jer obavljamo besplatnu procjenu vrijednost Vaših satova. Kada je u pitanju specifično AP, naše su procjene kraće jer su ovi satovi vrlo autentični i lako je utvrditi njihovo porijeklo i njihovu originalnost.

Audemars Piguet Remaster 01 – što je sve potrebno za procjenu?

Oni koji se odluče svoje satove Audemars Piguet Remaster 01 dati na otkup kod nas čeka ih i usluga besplatne procjene vrijednosti. Ta procjena uključuje i samog klijenta koji pomaže tako da priloži što više informacija o satu u pitanju. Informacije mogu biti od onih koje se tiču nabavke sata, preko onih koje se tiču trenutnog stanja sata. Očuvanost pojedinih dijelova sata poput kristala, remena, kućišta, krunica također je bitan dio, a isto tako tražimo slike sata iz više kuteva. Oni kojima nije jasno što točno moraju potražiti od informacije ne trebaju brinuti jer će se iovako čuti s načim stručnim timom koji će ih uputiti po pitanju svih nejasnoća. Iskusite ljubaznu i profesionalnu uslugu našeg tima te svoj Audemars Piguet Remaster 01 dajte na otkup kod provjerene ekipe. Naš tim u ovom je poslu već preko 15 godina, a sigurni smo da ćete i Vi biti zadovoljni te dobiti najpravedniju cijenu!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

9 + 6 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (478 ocjena)