Omega džepni satovi

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega džepni satovi

Omega džepni satovi za one vole alternativno!

Znate kako se ručni satovi obično vežu uz uspješne poslovnjake i poduzetnike? No što je s džepnim satovima? Takve rijetko vidite na muškarcima u odijelima koji izlaze iz svojih skupocjenih automobila. Omega džepni satovi su popularni među onima koji se razumiju u satove, a džepni satovi za neke nikada nisu izašli iz mode. Alternativni look sa satom može se očigledno lako postići, no ne i jeftino. Omega je poznati brand ručnih i ostalih satova koji svoju tradiciju vuče još iz 19. stoljeća – sigurni smo da se oni razumiju u džepne satove više nego većina. Omega džepni satovi mogu koštati puno, baš kao i obični ručni satovi iz asortimana Omege. Ukoliko takav sat ne želite više, neovisno o tome radi li se o ručnom ili džepnom satu, sada ga možete lako dati na procjenu i potom prodati. Unovčite sat koji ne želite i uložite novac u nešto drugo – obavite besplatnu procjenu svakako!

Omega džepni satovi nisu tako teški za prodaju kao što mislite!

Omega džepni satovi uživaju pažnju mnogih drugih ljudi premda ih ne vidite često ukoliko hodate ulicama europskih gradova. Ipak, ovaj model sata popularan je i vrlo tražen – danas takav sat možete dati na procjenu kako biste utvrdili njegovu pravu vrijednost. Imate sat s kojim ne znate što ćete? Dobili ste sat na poklon, a ne vidite zašto to nebiste radije unovčili? Nema problema. Omega džepni satovi kod nas se brzo procjenjuju i odmah Vam stiže i ponuda o otkupu. Tu ponudu možete prihvatiti ili odbiti i potražiti drugo mišljenje. Isplaćujemo klijente u gotovini, a posao isto tako obavljamo diskretno. Omega satove, baš kao i ostale marke poznatih satova, možete dati nama na besplatno procjenu. Što je sve potrebno kako bi se obavila procjena? Najbitnije je da date sve Vama dostupne informacije kako bi se što lakše utvrdilo stanje sata i njegova vrijednost. Nastavite čitati ukoliko Vas zanima više otkup satova.

Omega džepni satovi – procjena pa onda ponuda!

Ukoliko ste se odlučili da ćete nešto napraviti po pitanju Vašeg sata koji Vam više ne treba, obavit ćete besplatnu procjenu kod nas u par koraka – prikupit ćete sve informacije koje imate o satu, poput: datuma nabavke, specifikacija, informacija o eventualnim nepravilnostima, stanje vanjskog okvira i slično. Također Vas molimo da nam pošaljete i slike sata – Omega džepni satovi najbolje se mogu procjeniti ukoliko pošaljete više slika iz više različitih kuteva. Takošer, račun i originalna ambalaža pomoći će da Vaš sat vrijedi više pri otkupu. Omega džepni satovi danas se cijene i više nego što mislite – Vaš džepni sat možda je puno vrijedniji nego što Vi mislite. Odlučite se već danas dati svoj sat nama na uvid i obavite besplatnu procjenu. Nakon procjene ponudit ćemo Vam iznos za otkup, a Vi se možete na njega odlučiti ili potražitl bolju opciju drugdje. Naši klijenti uglavnom su zadovoljni našim radom i imaju povjerenja – sigurni smo da ćete i Vi biti zadovoljni!

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

7 + 10 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (227 ocjena)