Omega Hrvatska

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega Hrvatska

Zašto je Omega Hrvatska toliko popularan brand ručnih satova?

I dok je nekad luksuz bio rezerviran samo za mali dio plemstva, danas je luksuz dostupan svakome tko se za njega želi malo potruditi. Dobro možda je ova rečenica pomalo krivo formulirana, no danas svako može imati svoj komad luksuza kupujući ručni sat ili sličan artikl. Omega Hrvatska, odnosno podružnica za Hrvatsku obavlja dobar posao u popularizaciji Omega satova u Hrvatskoj – i danas ga nose mnogi hrvatski poduzetnici i poduzetnice, a krasi zapešća i mnogih političara i drugih javnih osoba. Omega Hrvatska sadrži vrlo kvalitetan izbor ručnih satova koji će Vam pomoći upotpuniti svoj imidž i kojeg ćete nositi s ponosom! Popularnost Omege može dobro doći i onima koji se ne razumiju u satove, a svoj koji su dobili žele brzo prodati – obavite besplatnu procjenu Vašeg sata i dat ćemo Vam i ponudu o otkupu pa ćete sat tako lako unovčiti. Javite nam se s punim povjerenjem već danas!

Omega Hrvatska drži najbolje satove u našoj državi!

Neki će reći da je stvar ukusa i nabrojati nam druge brandove luksuznih satova za koje oni misle da su najbolji. Naravno, ne bavimo se samo procjenom Omega Hrvatska satova – kod nas možete dati na procjenu i satove iz različitih drugih brandova: Rolex, Audemars Piguet, IWC, Longines, Tudor i još mnogo drugih. Neovisno o marki Vašeg sata, možete nam se javiti kako biste obavili besplatnu procjenu. Omega Hrvatska izdvojena je radi svojih popularnih modela poput Seamastera ili De Ville, no isto tako su jaki i Constellation i Speedmaster. Sportski ili otmjeni stil satova – vi birajte! Za otkup uzimamo svaki u obzir. Satove koje dobijemo na pregled pomno istražimo pomoću informacija koje ste nam dali te Vam šaljemo ponudu o otkupu. Tu ponudu uvijek možete odbiti i odlučiti se potražiti drugo mišljenje ili ju prihvatiti. Kad je u pitanju ručni sat marke Omega, sigurni smo da nećete naići na bolju ponudu.

Omega Hrvatska – kako obaviti procjenu?

Što se tiče procjene satova, uvijek je bitno napomenuti da je kod proces procjene najbitnija količina infomacija. Tražimo Vas što podrobnije infomacije o Vašem satu kako biste mogli dobiti najbolju ponudu. Kada šaljete infomacije, pišite čega god se sjetite: datuma kupnje sata, uz što je sve došao sat, njegove specifikacije. Također slikajte sat iz više različitih kuteva kako bi se lakše moglo utvrditi njegovo stanje. Omega Hrvatska satovi su vrlo popularni što označava i veću vrijednost sata stoga smo sigurni da ćete biti zadovoljni našom konačnom ponudom. Procjena je svakako besplatna, a isplata se može obaviti i u gotovini. Obratite nam se s povjerenjem i svoj Omega Hrvatska prodajte brzo i diskretno. Unovčite svoj sat koji više ne želite ili kojeg ste dobili te uložite novac u nešto drugo! Procjena se obavlja vrlo lagano, čak i u ovim uvjetima – online! Za sve dodatne infomacije javite se našem timu koji će Vam pojasniti sve ostalo!

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

14 + 10 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (376 ocjena)