Omega muški satovi

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega muški satovi

Omega muški satovi popularniji nego ikad!

Ručni satovi krase zapešća mnogih uspješnih ljudi koji su si priuštili ovaj komad luksuza iz gušta! Svi znamo da se satovi ne nose kako bismo znali koliko je sati, već kako bismo svoj imidž upotpunili modnim dodatkom. Omega satovi baš pašu uz taj opis, a Omega muški satovi i ženski satovi i danas su vrlo cijenjeni. Omega je brand koji je poznat po svom istaknutom dizajnu, kvalitetnim specifikacijama i privlačnom izgledu. Ukoliko i Vi posjedujete takav sat, no iz nekog razloga više nemate potrebe za njim, znajte da ga danas lako možete dati na procjenu i prodati – i to sve online! Omega muški satovi mogu se dati na procjenu bilokada, a sve što je potrebno je kontaktirati nas na našem sajtu. Naše osoblje je stručno i uljudno te će Vam lako pomoći da utvrdite vrijednost Vašeg sata i dati Vam ponudu za otkup tog sata. Tu ponudu možete odbiti ili prihvatiti!

Omega muški satovi sada su spremni za otkup!

Otkup satova vršimo nakon procjene – dajemo Vam našu ponudu koju možete ili ne morate prihvatiti. Procjena koju obavljamo je besplatna, a kako bi bila što upotpunjenija molimo potencijalne klijente da pošalju što više informacija o satu. Saznajte datum kupnje, potražite stari račun, potražite ambalažu u kojoj je sat došao, a isto tako svaka informacija o specifikacijama i oštećenosti sata je poželjna. Također slikajte sat iz više različitih kuteva kako bi slikovni prikaz bio potpun. Omega muški satovi koje procjenjujemo jedni su od najčešćih, stoga ćemo Vam se brzo javiti s povratnim informacijama. Omega muški satovi, baš kao i oni ženski i dalje drže visoku cijenu stoga oni koji žele prodati takav sat moraju znati da će dobar dio uloženih sredstava za taj sat lako dobiti natrag. Odlučite se i pošaljite nam svoje informacije o satu kako bi smo obavili procjenu te Vam dali i ponudu o otkupu Vašeg sata.

Omega muški satovi mogu se odmah i prodati!

Nakon inicijalne procjene i kad stigne konačna ponuda, klijenti se mogu odlučiti na prodaju svog sata. Naravno da satovi koji se otkupljuju ne mogu držati istu cijenu kao i originalan sat od matične kompanije. Ipak, pri procjeni ukoliko se utvrdi da je sat neoštećen i kompleno očuvan, cijena otkupa može lako narasti. Ukoliko imate novi sat koji ne želite nositi i želite ga prodati, takve primjerke se još lakše procjenjuje i otkupljuje. Javite nam se s povjerenjem i obavite procjenu svog ručnog sata kod nas. Omega muški satovi, baš kao i oni ženski mogu se dati za procjenu, a osim Omege, procjenjujemo i otkupljujemo i ostale brandove ručnih satova: Rolex, Ademars Piguet, Longiner, Carlier.. Omega muški satovi drže posebnu pozornost kod nekih naših stručnjaka koji ih i sami nose! Obavite besplatnu procjenu sata i saznajte koliko taj sat koji Vam stoji doma već dugo doista vrijedi! Sigurni smo da nećete požaliti!

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

11 + 5 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (183 ocjena)