Omega Seamaster Planet Ocean

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega Seamaster Planet Ocean

Omega Seamaster Planet Ocean je model kojeg morate isprobati!

Danas su ručni satovi statusni simboli i modni dodatci onih koji si ih mogu priušititi. Luksuzni satovi, premda nedostupni mnoštvu, ipak su cilj mnogima kojima u njima vide čiste statusne simbole. Omega satovi spadaju u tu kategoriju, a njihovi različiti modeli omogućili su da si svatko pronađe svoj Omega ručni sat. Ovdje govorimo specifično o jednom modelu iz Seamaster kolekcije: Omega Seamaster Planet Ocean. Ovaj ručni sat postao je prava senzacija tokom olimpijskih igara gdje je i Omega bila sponzor. Omega Seamaster Planet Ocean je sat vrlo atraktivnog izgleda, a izrađen je od najboljeg nehrđajućeg čelika (kristal), a poznat je po svom širem kućištu. Šire kućiste sata često privlači muškarce koji vole da je njihov sat upečatljiv i koji biraju sportske satove preko onih otmjenih. Njegov remen može biti i od metala i od kože, a kupci koji biraju ovaj sat također sami biraju i kakav će biti remen odnosno narukvica.

Omega Seamaster Planet Ocean satovi su popularni i kod nas!

Ovaj sat drži visoku cijenu, a u oglasima ga se može pronaći za minimalno 50 000 kn. Ovaj sat drži visoku cijenu radi svog branda, kvalitetnog materijala kućišta i remena, kao i radi činjenice što ga svi naprosto obožavaju. Omega Seamaster Planet Ocean je sat koji će krasiti Vašu ruku i lako privući pažnju, a dobro leži u bilokojim odjevnim kombinacijama. Ovakav sat danas možete lako i prodati, a radi se o usluzi koju možete pronaći i na našem sajtu. Odrađujemo besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg sata, a bilo da se radi o Omega Seamaster Planet Ocean satu ili nekom drugom; nije bitno. Javite nam se sasvim slobodno i u povjerenju te upoznajte naše stručnjake koji će Vam pomoći da odredite pravu vrijednost Vaše Omege Planet Ocean. Odlučite se za ovaj korak ukoliko planirate unovčiti svoj ručni sat, a obavljamo procjene ne samo Omeginih satova, već i mnogih drugih (Rolex, IWC, Carlier i dr. ).

Omega Seamaster Planet Ocean je sat na kojem možete mnogo zaraditi!

Cijene ovih satova izražavaju se u više desetaka tisuća kuna što je Vama jasan znak da ukoliko date svoj sat na procjenu i prodate ga; imat ćete dovoljno sredstava za većinu planova koje ste naumili. Omega Seamaster Planet Ocean je popularan i tražen sat što njegovu cijenu čini još većom, a ukoliko ste sat temeljito očuvali, moći ćete dobiti i vrlo zadovoljavajuću ponudu! Kod obavljanja procjene sata bitno je da pošaljete sve informacije o satu koje imate na raspolaganju: datum nabavke sata, račun, stara ambalaža u kojoj ste dobili sat. Bitne su informacije o stanju sata stoga poslikajte ručni sat iz različitih kuteva kako biste dobili što bolju procjenu. Također su korisne informacije o materijalu, koliko je Omega Seamaster Planet Ocean vodootporan (izraženo u metrima), stanje njegovog kućista, na kojoj strani se nalazi krunica, kao i podatci o njegovom kristalu i remenu odnosno narukvici. Omega satovi danas se lako prodaju stoga odradite to i Vi! Uz besplatnu procjenu!

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

12 + 3 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (238 ocjena)