Omega Speedmaster cijena

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega Speedmaster cijena

Omega Speedmaster cijena – zašto satovi vrijede toliko puno?

Ručni satovi danas su i dalje u modi. Premda je njihova funkcija danas svakako drukčije nego što je to prvotno bila, ove male spravice i dalje imaju svoje obožavatelje diljem svijeta. Isto tako i kod nas – Omega satovi posebno su popularni na našim prostorima, a Omega Speedmaster još više! Omega Speedmaster cijena svakako govori da satovi nisu nešto što se kupuje svako malo – satovi su statusni simboli ili modni dodatci koji imaju funkciju upotpunjavanja imidža. Omega satove danas možete i lako prodati koristeći našu uslugu otkupa i procjene. Omega Speedmaster cijena za otkup uvijek je velika stoga ne propustite ovu priliku. Ukoliko imate sat kojim se više ne služite, odlučite se dati ga na procjenu i potencijalno ga prodajte. Uložite novac u drugi sat ili nešto sasvim treće. Javite nam se s povjerenjem i dopustite da Vas naš tim stručnjaka uvjeri u svoju profesionalnost, no isto tako i ljubaznost.

Omega Speedmaster cijena – kako prodati Omegu?

Danas su Omega satovi svakako na glasu pa se tako cijene ovih satova kreću od više desetaka tisuća kuna prema gore. Omega Speedmaster cijena određena je njenom kvalitetom, dugom tradicijom, skupim materijalom i generalno imidžem kompanije. Ovakav sat zato danas možete vrlo dobro i unovčiti. Kako biste to napravili, javite nam se za besplatnu procjenu Vašeg sata. Nakon procjene nudimo u ponudu za otkup na koju se klijenti mogu odlučiti. Kod nas ćete dobiti sve potrebne informacije o Vašem satu, kao što ćemo Vas i tražiti da nam pošaljete slike sata kako bi procjena bila što upotpunjenija. Javite se svakako jer je svaka procjena sata besplatna – započnite proces i konačno prodajte sat po dobroj cijeni. Omega Speedmaster cijena satova bit će dovoljna da si priuštite i neki novi sat. Omegina kolekcija posebnu pozornost ima kod djela naših stručnjaka stoga ako je Omega Speedmaster sat koji imate, svakako ste na pravom mjestu.

Omega Speedmaster cijena određuje se nakon procjene:

Kod nas je svaka procjena temeljita i višestrana. Kada se prijavite za procjenu sata, dobit ćete naputke od našeg tima kako biste sakupili što više informacija o Vašem satu koje će nam pomoći u procjeni. Omega Speedmaster cijena odredit će se nakon procjene – poslikajte sat iz više kuteva kako bi naši stručnjaci mogli dobit što bolji uvid u stanje sata. Svaka informacija vezana uz kupnju sata također je dobrodošla (račun, datum nabavke, porijeklo). Osim toga, oni koji imaju staru ambalažu u kojoj je došao sat također mogu to priložiti. Stanje kućišta, kao i specifikacije sata također su informacije koje su dobrodošle. Očuvanost kristala učinit će da Omega Speedmaster cijena bude veća, kao i dobro stanje remena, krunica i ostalih dijelova sata. Javite se za besplatnu procjenu već danas i konačno saznajte koliko taj sat koji držite doma zaista vrijedi. Saznajte to i odlučite se prodati sat te uložite novac u ono što ste naumili.

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

5 + 14 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (384 ocjena)