Omega Speedmaster Professional Moonwatch

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega Speedmaster Professional Moonwatch

Omega Speedmaster Professional Moonwatch je glavni ponos Omege!

Ukoliko ste mislili da Omegine satove nose samo zvjezde poput Kevina Spaceya i Toma Hanksa te ljepotice poput Cindy Crawford i Paris Hilton, onda ste se prevarili. Kad je u pitanju Omega Speedmaster Professional Moonwatch, njega su nosili čak i austronauti pri slijetanju na Mjesec! Tako je, Omegini satovi vidjeli su i svijet van Zemljine orbite! Ovaj sat zato ponosno nosi ime “Omega Speedmaster Professional Moonwatch”. Njegov dizajn fokusira se na eleganciju i jednostavno, a to je prepoznalo i mnoštvo ljudi koji ga od tada kupuju. Omegini satovi poznati su kao jedni od najcjenjenijih, a ova švicarska firma svoje korjene vuče još iz 19. stoljeća. Danas je Omega sinonim za kvalitetu u urarskoj industriji i nastavlja tradiciju vješto izrađenih ručnih satova što ih nose poznati i slavni. Omegu nose muškarci i žene koji drže do sebe, a ručni sat kao statusni simbol znamo već neko vrijeme. Baš takav sat je i Omegin.

Omega Speedmaster Professional Moonwatch – kako ga procijeniti i prodati?

Ono što možete pronaći kod nas nije Omega Speedmaster Professional Moonwatch – kod nas možete satove dati na procjenu kako biste saznali njegovu pravu vrijednost. Neki manje kvalitetni satovi gube na vrijednosti kroz godine, no kad je u pitanju Omega i njeni satovi, različiti modeli zapravo imaju veći vrijednost što su stariji i preprodaju se kao muzejski materijal. Omega Speedmaster Professional Moonwatch postoji već preko 50 godina, stoga neki modeli danas vrijede ko suho zlato! Posjedujete i Vi satove iz kolekcije Omege? Dajte ih na besplatnu procjenu i saznajte koliko zapravo vrijedi taj sat što ga nosite na ruci. Naslijedili ste sat za koji nemate nikakvog povoda da biste ga koristili? Zašto ga se ne biste lako riješili i pritom dobro zaradili. Naš tim stručnjaka obavit će procjenu Vašeg sata i omogućiti Vam da konačno znate koliko Vaš sat doista vrijedi. Sat možete kod nas i prodati, ili obaviti procjenu i završiti!

Omega Speedmaster Professional Moonwatch – na što obratiti pažnju pri procjeni sata?

Kad dajete sat na procjenu kod nas, najbitnije je da pošaljete što veću količinu informacija o Vašem satu kako bi procjena bila potpuna. Procjenu obavljamo u kratkom vremenskom roku, a duljina ovisi i o količini informacija koje dobijemo od klijenata. Što se tiče informacija kad je u pitanju Omega Speedmaster Professional Moonwatch, bilokoja informacija o kupovini i porijeklu sata je bitna. Također je prednost ukoliko imate originalni račun od kupnje, originalnu ambalažu kojoj ste dobili sat. BItna je i svaka informacija vezana uz stanje sata: poslikajte sat iz više kuteva kako bi procjena mogla biti što temeljitija. Satovima se gleda i stanje kristala, remena i kućišta. Bitno je i da napomene s koje strane se nalazi krunica odnosno krunice. Mehanike satova ako znate odlično, ako ne, naš tim stručnjaka će znati o čemu se radi. U svakom slučaju, kod nas možete procjeniti ne samo Omega Speedmaster Professional Moonwatch, već i svaki drugi sat u pitanju.

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

5 + 15 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (254 ocjena)