Omega Speedmaster Racing

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega Speedmaster Racing

Omega Speedmaster Racing je ručni sat za svakoga tko drži do sebe!

Omega satovi poznati su po svojim luksuznim dizajnima i elegantnim modelima koji mame pozornost mnogih muškaraca i žena. Omega Speedmaster Racing sat je jedan od modela iz serije Speedmaster, a izdvaja ga jednostavnost i suptilnost. Ovaj sat dolazi s čeličnim kućištem i kožnim remenom te je zapravo spoj sportskog i elegantnog stila izrade satova. Omega Speedmaster Racing možete nositi posvuda – od domjenaka i poslovnih manifestacija sve do poluformalnih okupljanja i aktivnostima vani. Ovaj sat nikad neće biti preupečatljiv niti nametljiv – njegov dizajn tiče se suptilnosti i jednostavnosti i baš zato je popularan kod mnogih muškaraca. Muškarci koji satove vole nositi, no svejedno se njima ne žele toliko hvaliti biraju baš Speedmaster Racing. S 44 mm promjerom, sat je idealan izbor za svakoga tko želi pronaći sredinu između onih pompoznih i onih suptilnih satova. Odaberite svoju Omegu i znajte da je Speedmaster Racing uvijek siguran izbor, čak i za Vas!

Omega Speedmaster Racing je sat kojeg možete i lako unovčiti.

Kad je u pitanju Omega Speedmaster Racing, onda dolazi i na red naša ponuda – kod nas možete sve satove, uključujući i Omegine, dati na procjenu kako biste saznali njihovu pravu vrijednost. Kad su u pitanju luksuzni satovi poput onih Omeginih, neki modeli vrijede i više s godinama, a vintage satovi posebnu pozornost dobivaju od različitih kolekcionara. Omega satove zato možete dati na besplatnu procjenu kod nas, a naš tim će se potruditi procjeniti pravu vrijednost Vašeg sata. Omega Speedmaster Racing sat koji drži dobru cijenu i svakako će Vam prodaja takvog sata učiniti veliku promjenu u Vašim financijskim planovima. Birajte uvijek provjeren način za procjenu sata – naš tim stručnjaka bavi se ovim poslom već preko 15 godina stoga očekujte samo najbolju i najkvalitetniju uslugu. Javite se za besplatnu procjenu sata već danas i saznajte napokon koliko vrijedi taj sat koji nosite na ruci. Sve isplate vršimo u gotovini.

Omega Speedmaster Racing – kako obavljam procjenu sata?

Naša procjena je proces koji može trajati vrlo kratko ukoliko date sve informacije o svom satu. Kako znati koje informacije treba dati pri procjeni sata? Prvo slikajte sat iz više kuteva. U slučaju Omega Speedmaster Racing sata, poslikajte ga sa svih strana kako bi se jasno vidjele njegove krunice i kućište, ali isto tako i remen i pozadina kućišta. Pronađite i stari račun za sat ukoliko ga imate te ambalažu u kojoj ste dobili sat. Više informacija znači bolja procjena stoga ako znate i specifikacije sata, svakako ih pošaljite. U pitanju je stanje kristala i kućista općenito, očuvanost krunica i remena. Eventualne štete nastale na remenu lako se uklone, a kad je u pitanju mehanizam sata, čak i da niste sigurni, naš tim će to moći lako provjeriti. Omega Speedmaster Racing je sat koji nitko ne želi prodati, no ukoliko ste se našli u toj situaciji, pošaljite ga na besplatnu procjenu nama i dat ćemo Vam odmah i ponudu za otkup koju možete prihvatiti ili odbiti.

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

14 + 5 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (190 ocjena)