Otkup ap satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup ap satova

Otkup AP satova obavite kod nas!

Audemars Piguet poznata je švicarska firma koja se bavi izradom ručnih satova, a njihove satove nose poznati i slavni. Luksuzni Audemars Piguet nije počeo tako luksuzno. Radi se o tvrtci koju su osnovali dvojica prijatelja čija prezimena danas tvore ime firme. Audemars Piguet svoje vinuće u nebo doživljava tek u 1970ima kada izdaju kolekciju Royal Oak satova. Danas je AP traženi sponzor i partner, a satovi neprocjenjivi. Kad je u pitanju otkup AP satova, onda ga možete obaviti i kod nas. Vršimo besplatnu procjenu Vaših satova. Naš tim upoznat je s Audemars Piguet satovima. Oni koji vole kvalitetu, odlučuju se upravo za ove satove. Neki poznati koji nose AP uključuju i: Jay-Z-a, Lionela Messija, Toma Cruisa i Kim Kardashian, a nose ga i članovi Saudi dinastije, britanska kraljevska obitelj i ostale važne političke ličnosti. Otkup AP satova rezerviran je za one koji trebaju novac i žele se riješiti svog sata.

Otkup AP satova čeka na Vas!

Švicarska kompanija AP poznata je ne samo po svojim skupim satovima i poznatim ličnostima koji djeluju kao njihovi ambasadori. Audemars Piguet može se pohvaliti i brojnim patentima što ih čini jednim od najinovatnivnijih urarskih kompanija. Proizveli su najtanji sat na svijetu, sat na bazi ugljičnog kućišta, predstavili nove tehnike izrade satova i još mnogo toga. Može se reći da Audemars Piguet i dalje nastavlja s razvojem svoje kompanije premda je dosegla visine o kojima drugi mogu samo sanjati. Otkup AP satova baš je zato još lakši – s prepoznatljivim motivima i poznatim izradama i korištenje specifičnih materijala ne ostavlja puno prostora za prodaju lažnjaka. Naš tim stručnjaka vrlo lako može prepoznati takve stvari, a određeni članovi tog tima specijaliziraju baš otkup AP satova. Ukoliko želite temeljitu i jasnu procjenu vrijednosti svog sata, javite nam se s povjerenjem i uvjerite se u profesionalnost našeg tima. Vjerujemo da ćete biti zadovoljni ponudom.

Otkup AP satova vrši se nakon besplatne procjene.

Kad je u pitanju otkup AP satova, obavljamo to nakon procjene sata. Kako bi naša procjena bila temeljita, uključujemo na neki način i naše klijente – tražimo ih da nam pomognu tako da nam daju sve informacije o satu koje imaju. Kad procjenjujemo vrijednost satova, tražimo klijente da nam pošalju više slika svog sata, slikanog iz različitih kuteva i pod dobrim svjetlom. Na taj način utvrđujemo stanje i model sata. Osim toga, potrebne su i sve informacije o kupovini sata, kao datum, mjesto kupovine, račun, stara ambalaža i slično. Osim toga, naši stručnjaci provjeravaju funkcionalnost sata. Očuvanost kristala, remena i drugih dijelova sata također utječe na konačnu cijenu. Otkup AP satova nudimo nakon procjene te dajemo ponudu u iznosu za kojeg smatramo da je pošten. Možete se odlučiti na taj iznos ili odlučiti tražiti dalje. Kako god bilo, naš cilj je izgraditi bazu zadovoljnih partnera i klijenata. Javite se i obavimo procjenu Vašeg sata!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

7 + 15 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (201 ocjena)