Patek Philippe Complications

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Complications

Patek Philippe Complications jedan je od najuspješnijih kolekcija PP-a.

Patek Philippe je poznata švicarska kompanija za izradu ručnih satova koja svoje početke datira još u 19. stoljeće. Patek Philippe je ime dobiveno spajanjem dvaju prezimena osnivača, a od samih početaka ova kompanija izrađivala je kvalitetne satove. Toliko kvalitetne da i kraljica Viktorija tražila svoj primjerak Patek Philippea već 1851. godine. Osim nje, mnoge poznate ličnosti toga vremena posjedovale su ovaj sat: Marie Curie, Pablo Picasso, John F. Kennedy, Nelson Mandela, Petar Čajkovski i Lav Tolstoj. Danas Patek Philippe nema potrebu za velikim marketingom putem ambasadora – njihov imidž odrađuje sav marketing za sebe. Patek Philippe Complications jedna je od takvih kolekcija koja nije trebala ogroman marketing da bi se prodala. Ovaj sat zrači inovativnim karakterom PP-a. Patek Philippe Complications možete dati i na otkup, a to možete obaviti kod nas. Otkupljujemo sve satove i procjenjujemo njihovu vrijednost. Javite nam se jer naš tim stručnjaka čeka isključivo i samo na Vas!

Patek Philippe Complications je sat koji se lako zapaža.

Patek Philippe Complications je sat koji ćete lako zamijetiti. Njegov dizajn vrlo je privlačan, a isprepleten je brojnim komplikacijama ispod kristala. Patek Philippe je i inače na glasu kao tvrtka za izradu posebnih i vrhunski dizajniranih satova. Patek Philippe Complications ovdje nije izuzetak. Ovi satovi drže visoku cijenu radi svoje kvalitete, ali i male kvantitete. I inače je ova tvrka poznata po kompleksnim satovima i onim satovima koji imaju više komplikacija. Rekord u izradi sata s najviše komplikacija drži upravo Patek Philippe, a sat koji su napravili imao je čak 33 komplikacije. Ovaj sat može se brzo dati na otkup, a za to se javite nama. Uz stručan tim koji poznate rad Patek Philippe tvrke, procjena vrijednosti Vašeg sata i ponuda za otkup stižu vrlo brzo. Ukoliko planirate prodati svoj sat, prije toga obavezno ga dajte na procjenu. Kod nas je procjena vrijednosti sata besplatna stoga se javite i iskoristite priliku.

Patek Philippe Complications satovi mogu se dati na otkup kod nas.

Patek Philippe Complications je sat koji je našao brzo svoju publiku. Ova kolekcija hvaljena je i godinama nakon što je izdana. Ukoliko Vas zanima brz otkup ovakvih satova, javite se nama i obavite besplatnu procjenu sata prije svega. Pomoću procjene možemo bolje ustvrditi stanje sata i njegovu konačnu cijenu. Procjena je besplatna i samim time što uz nju tek možemo klijentima dati najpravedniju cijenu za otkup. Patek Philippe Complications satovi mogu se prijaviti za otkup kod nas, a naš tim stručnjaka pomoći će Vam da saznate njegovu pravu vrijednost. Neki od njih bave se ovim poslom preko 15 godina i uz svoje bogato iskustvo mogu pomoći i Vama. Svakako se javite već danas i kontaktirat će Vas naš stručan tim koji će Vas tražiti neke informacije o satu kako bi procjena bila još kraća i temeljitija. Ukoliko Vas zanima prava i poštena prodaja satova, onda ste na pravom mjestu. Javite se već danas!

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

2 + 6 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (490 ocjena)