Patek Philippe Gondolo

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Gondolo

Patek Philippe Gondolo – sat van svih okvira!

Među poznatim švicarskim kompanijama za izradu ručnih satova ovdje izdvajamo Patek Philippe. Patek Philippe jedna je od najstarijih živućih kompanija urarskog tipa koji je od svojih samih početaka pokazivala ambiciju. Danas Patek Philippe nema ambasadore kao što to ima većina sličnih kompanija, no zato je PP još od svojih početaka uživao potporu poznatih ličnosti. Patek Philippe nosili su: Marie Curie, kraljica Viktorija, Pablo Picasso, Petar Čajkovski, Lav Tolstoj, John F. Kennedy, Nelson Mandela i kraljica Elizabeza II. Oni su samih početaka izrađivali satove za elite, a danas njihove kolekcije drže visoku cijenu. Takav je slučaj i sa Patek Philippe Gondolo kolekcijom, koja je svoje obožavatelje brzo pronašla. Ovaj sat ističe pravokutan oblik kučišta i retro look koji pristaje mnogima. Patek Philippe Gondolo nosi se ne samo vani, već i kod nas. Oni koji se se odlučili dati svoj sat na otkup sada ga mogu otkupiti po dobrim cijenama – i to upravo ovdje kod nas!

Patek Philippe Gondolo možete lako dati na otkup.

Patek Philippe Gondolo je sat koji drži visoku cijenu, a i samo ime Patek Philippe daje jasno znak da se ne radi o jeftinom satu. Upravo zato ovakav sat možete dobro unovčiti, a gdje to najbolje napraviti ako ne tamo gdje imate i besplatnu procjenu? Mi procjenjuemo vrijednost satova besplatno i dajemo Vam najbolje ponude za otkup. Patek Philippe satovi naša su specijalnost, a neki od naših članova stručnog tima vrlo dobro su upoznati baš s ovim satovima. Patek Philippe i inače je poznat kao luksuzni proizvođač – čak sedam od deset najskupljih satova prodali su upravo oni, a isto tako sami sebe obaraju u najvećem svjetskom rekordu po pitanju cijene satova. Patek Philippe Gondolo nije jedan od tih sedam svakako, no svejedno ćete za njega dobiti odličnu cijenu. Ukoliko planirate dati svoj Gondolo na otkup, javite se i obavite besplatnu procjenu sata kod nas. Garantiramo profesionalnost našeg stručnog tima.

Patek Philippe Gondolo i besplatna procjena!

Kako bi mogli dobiti što pravedniju ponudu kad je u pitanju Vaš sat, procjena vrijednosti obavlja se kod nas besplatno. Oni koji se odluče kod nas obaviti procjenu isto tako su uključeni u proces. Naš stručan tim upitat će Vas oko nekih informacija koje se tiču Vašeg Patek Philippe Gondolo sata. Te informacije se tiču: vremena kupnje sata, stanja sata i njegove očuvanosti. Isto tako bit ćete zamoljeni slikati sat iz više kuteva, a isto tako možete priložiti i kutiju u kojoj ste dobili sat. Patek Philippe Gondolo satove procjenjujemo brzo jer naš tim vrlo je dobro upoznat sa satovima od tvrtke Patek Philippe. Javite se s povjerenjem i uvjerite se u ljubaznost i profesionalnost našega tima. Kad su u pitanju satovi Patek Philippe, znamo da se radi o vrlo cijenjenim satovima koji su rađeni po najvišim standardima – odaberite pravog partnera u ovom slučaju i obavite otkup i procjenu!

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

4 + 9 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (378 ocjena)