Patek Philippe Grand Complications

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Grand Complications

Patek Philippe Grand Complications i gdje ga dati na otkup?

Tko voli satove, zna za Patek Philippe! Ova švicarska tvrtka započela je sa svojim radom još davno u 19. stoljeću, a originalni osnivači, Antoni Patek i Adrien Philippe već su tada imali velike ambicije za svoj novi projekt. Izrađivali su samo i isključivo kvalitetne i vrijedne satove, a njihov rad vrlo brzo su prepoznale važne ličnosti tog doma. Pa tako je prva takva ličnost kraljica VIktorija koja je već 1851. godine nosila baš Patek Philippe sat. Osim nje, Patek Philippe su nosili i: Marie Curie, Pablo Picasso, Nelson Mandela i John. F. Kennedy. Patek Philippe je s godinama izdao različite kolekcije, a ovdje pričamo o Patek Philippe Grand Complications satovima. Oni su posebni jer imaju najviše komplikacija različitih vrsti i bit će idealan odabir onim “nerdy” obožavateljima koji vole znati sve o mehanikama u svome satu. Patek Philippe Grand Complications je vrlo uspješna kolekcija, a danas možete ovakve satove dati na otkup kod nas!

Patek Philippe Grand Complications je potvrda PP-ovog umijeća i inovacija.

Malo je kompanija poput Patek Philippe koje tolike napore ulažu u razvoj urarskog zanata i općenito u inovacije. Patek Philippe izdvaja znatna sredstva kako bi se postavio kao pionir u urarskim inovacijama, a to su potvrdili s mnogo patenata koje su izmislili tokom svog dugog postojanja. U zadnje vrijeme posebno su popularni jer se bave izradom satova od silicija, a isto tako, kad spominjemo već Patek Philippe Grand Complications, trebate znati da je ova kompanija ostvarila rekord u izraženom satu s najviše komplikacija. U pitanju je sat s čak 33 komplikacije! Patek Philippe Grand Complications je kolekcija koja privlači one koji su ljubitelji raznih komplikacija. Kad je u pitanju otkup ovakvog sata, javite nam se jer naš stručan tim vrlo je dobro upoznat s radom kompanije Patek Philippe i poznaje njihove metode izrade, način i modele mehanika u satu, kao i sve sitnice koje radi ovakva kompanija. Javite se s povjerenjem!

Patek Philippe Grand Complications – što napraviti za otkup?

Oni koje zanima otkup satova Patek Philippe Grand Complications mogu se javiti baš nama jer mi obavljamo otkup svih satova marke PP i drugih. Naša ponuda također uključuje besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova. Pomoću procjene moći ćemo temeljito utvrditi pravo stanje Vašeg sata i dati Vam napravedniju ponudu. Naš stručan tim dobro je upoznat s Patek Philippe Grand Complications satovima i moći će procjenu obaviti i brže nego kod ostalih satova. Pri procjeni traže se i klijenti da pomognu tako da prikupe sve informacije koje imaju o svom satu. Na taj način procjena traje još kraće, a brzo se dolazi do dijela otkupa i ponude za otkup satova. Ukoliko Vas zanima otkup ovakvih satova, svakako nam se javite jer naš tim stručnjaka bavi se ovim poslom preko 15 godina. Svakako se javite pouzdanim urarima i saznajte koliko Vas Grand Complication trenutno vrijedi. Isto tako upitajte naše stručnjake sve što Vas zanima o satovima.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

8 + 5 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (498 ocjena)