Patek Philippe Nautilus

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Nautilus

Patek Philippe Nautilus je jedan od najpopularnijih modela PP-a

Kada je Audemars Piguet, poznata švicarska kompanija za izradu satova, izdala kolekciju Royal Oak, bilo je jasno da sportski luksuzni satovi imaju svoju publiku. Patek Philippe kao jedna od najjačih kompanija u ovom području brzo je ispratila trend i predstavila svoju Nautilus kolekciju samo 4 godine kasnije. Patek Philippe je i inače poznata po svojim visokokvalitetnim i luksuznim satovima. Patek Philippe Nautilus predstavlja samo jedan dio njihovog rada, no svojim dizajnom i kvalitetom osvojili su srca mnogih. Ako idemo malo dublje u povijest Patek Philippea, njihove satove nosili su i poznate ličnosti iz prošlosti. U pitanju su osobe poput: Marie Curie, Petar Čajkovski, Pablo Picasso, Nelson Mandela, John F. Kennedy i mnogi drugi. Čak i članovi britanske kraljevske obitelji nose PP, a prva među njima bila je kraljica Viktorija. Patek Philippe Nautilus predstavlja noviju i moderniju kolekciju, a i ovaj sat je svoj put pronašao do mnogih zvijezda iz kulturnog i televizijskog života.

Patek Philippe Nautilus dokaz je raznovrsnosti ove kompanije.

Patek Philippe Nautilus jedna je od najuspješnijih kolekcija PP-a. Njegova cijena je vrlo visoka i onaj tko se odluči za otkup ovakvog sata svakako će dobiti pozamašan iznos. Bogatstvo ove kompanije može se vidjeti i na drugim razinama. Od 10 najskupljih satova ikad prodanih u ovom svijetu, 7 ih nosi logo Patek Philippea. Ne samo to, ova kompanija sama sebe nadmašuje kad je u pitanju najskuplji sat na svijetu. Prvo su rekord postavili 2014. godine, a onda su sami sebe oborili 2019. kada su prodali sat za 31 milijun američkih dolara. Patek Philippe Nautilus nije nikad prodan za toliku cijenu, no i on je vrlo uspješna kolekcija koja mnogo vrijedi. Ako Vas zanima otkup satova kao što je Nautilus, onda ste stigli na pravo mjesto jer mi obavljamo procjene i otkupe svih luksuznih satova neovisno o tome bili oni Audemars Piguet, Rolex ili Patek Philippe. Javite nam se i obavite besplatnu procjenu.

Procjena Patek Philippe Nautilus sata omogućit će dobru ponudu za otkup!

Oni koji žele ostvariti najbolju cijenu pri otkupu svojih satova mogu se okoristiti našom uslugom procjene satova. Ova usluga je kod nas besplatna, a razlog tomu je što znamo da ako želimo klijentima dati najbolju i najpravedniju cijenu za otkup Patek Philippe Nautilus sata, moramo ga detaljno procjeniti. Tokom procjene ustanovit ćemo autentičnost sata, njegovo stanje i očuvanost, a klijenti će nam također moći pomoći tako da nam daju sve informacije vezane uz kupovinu sata, kao i njegov materijal i promjer kućišta. Sve informacije koje su moguće su dobrodošle, a ukoliko imate problema s urarskom terminologijom nemojte brinuti jer tu je naš tim da Vas uputi na što god je potrebno. Patek Philippe Nautilus je jedna od najuspješnijih kolekcija ove kompanije, a danas možete obaviti otkup takvih satova kod nas. Unovčiti Patek Philippe sat znači osigurati si velika sredstva. U pitanju je ipak vrlo poznati i tražen ručni sat marke PP.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

3 + 13 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (346 ocjena)