Patek Philippe Pocket Watches

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Pocket Watches

Patek Philippe Pocket Watches možete dati na otkup kod nas!

Patek Philippe poznato je ime među urarskim krugovima, ali svakako i van njih. Ova švicarska tvrtka djeluje već gotovo 200 godina, a od samih početaka izrađivala je kvalitetne i cijenjene satove. Antoni Patek i Adrien Philippe ušli su u zajednički biznis kako bi izrađivali samo najbolje satove, a već su početkom svog postojanja to i dokazali. Tako je već 1851. sat koji su radili bio namijenjen za, ni više ni manje, nego britansku kraljicu Viktoriju. Ona naravno nije jedina poznata ličnost koja je nosila Patek Philippe. Tu ubrajamo i Nelsona Mandelu, Marie Curie, Pabla Picassa, Johna F. Kennedya i mnoge druge. Patek Philippe postao je popularan tokom svojeg dugog postojanja najviše radi primamljivih kolekcija satova. Tako je Patek Philippe Pocket Watches bila kolekcija koja je bacala malo na retro look i svakako pronašla svoju publiku. Patek Philippe Pocket Watches su i danas na snazi kao cijenjeni satovi, a ukoliko Vas zanima otkup PP satova, na pravom ste mjestu.

Patek Philippe Pocket Watches uzdigao je imidž ove švicarske kompanije.

Patek Philippe Pocket Watches su satovi koji naravno nisu ručni, već džepni, kako i njihov naziv sam kaže. Ovaj retro model sata pronašao je brzo svoju publiku i pokazao svijetu da postoji puno onih koji cijene takve nostalgične dizajne. Patek Philippe uvijek ima prostora za eksperimentom, baš kao što je eksperiment bio i Patek Philippe Pocket Watches. Razlog tomu je što je ovo jedna od 3 najuspješnije urarske kompanije na svijetu stoga imaju dovoljno sredstava da plasiraju na tržište različite satove. I inače imaju dobar dosje kad je u pitanju uspjej firme na području inovacija. Patentirali su preko 100 pojmova u urarskom zanatu, izdali prvi sat na bazi silicija, a isto tako drže rekord u satu s najviše komplikacija. Osim toga, najskuplji satovi na svijetu vrlo vjerojatno su uvijek oni iz tvrtke Patek Philippe. Čak 7 od 10 trenutno najskupljih satova dolazi upravo iz ove kompanije. PP Pocket Watches ne spadaju u tih 7, naravno.

Patek Philippe Pocket Watches – gdje ih dati na otkup?

Ukoliko Vas zanima otkup Patek Philippe Pocket Watches ili nekog drugog modela ove kompanije, možete se javiti kod nas. Mi obavljamo otkup satova Patek Philippe, kao i satove drugih brandova po najboljim cijenama. Ono što dodatno nudimo jest i besplatna procjena vrijednosti Vašeg sata. Uz procjenu, moći ćemo najbolje odrediti pravu vrijednost sata, a Vama dati najpošteniju ponudu. Ukoliko Vas zanima prava i ozbiljna procjena vrijednosti satova, javite nam se i uz pomoć stručnog tima i Vi ćete znati koliko Vaš sat doista vrijedi. Patek Philippe Pocket Watches drži i dalje visoku cijenu, stoga tko god se odluči na otkup ovog sata, može računati na pozamaš iznos nakon otkupa. Otkup obavljamo diskretno, a isplaćujemo i u gotovini stoga nam se svakako javite i upoznajte naš ljubazan tim koji će Vam pomoći s Vašim satovima. Javite se već danas jer procjenu obavljamo brzo i kvalitetno, a ponude koje dajemo na otkup su ozbiljne i realne.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

14 + 9 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (451 ocjena)