Patek Philippe Twenty 4

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Twenty 4

Patek Philippe Twenty 4 je spoj elegantnosti i otmjenosti.

Patek Philippe je jedna od vodećih svjetskih kompanija koja se bavi izradom ručnih satova. Njihova priča počinje još u 19. stoljeću kada su se Antoni Patek i Adrien Philippe udružili i počeli proizvoditi satove. Njihov rad je vrlo brzo zapažen pa su tako već 1851. izrađivali sat za britansku kraljicu Viktoriju. Tokom svog postojanja i druge poznate ličnosti nosile su upravo Patek Philippe: Marie Curie, Pablo Picasso, Nelson Mandela i John. F. Kennedy. Patek Philippe poznat je po brojnim modelima i kolekcijama, a Twenty 4 namijenjen je za žensku publiku. Ovaj sat prepoznatljiv je po svojoj suptilnosti i otmjenosti, a stajat će dobro na svakoj ženi. Patek Philippe Twenty 4 može se i dati na otkup, a to obavite kod nas. Među brojnim kolekcijama ove kompanije, Patek Philippe Twenty 4 glasi kao savršen spoj otmjenosti i elegancije. Žene diljem svijeta pronaći će u ovom satu savršen modni dodatak za sebe.

Patek Philippe Twenty 4 rezultat je godina inovacija i napretka.

Patek Philippe jedna je od tri najvećih kompanija u ovom području. Njihova duga tradicija izrade satove omogućila je dostatna sredstva za inovacije i kreacije. Ova kompanija poznata je po svojim patentima, a među njih više od 100 izdvajamo i prvi sat na bazi silicija, kao i sat s najviše komplikacija. Patek Philippe Twenty 4 samo je jedna od niza kolekcija ove kompanije koji se može pohvaliti svojom kvalitetom i vrhunskim materijalom. Ukoliko Vas zanima otkup ovakvih satova, željet ćete znati da je čak 7 od 10 najskuplje prodanih satova upravo marke Patek Philippe. Čak i Patek Philippe Twenty 4 drži visoku cijenu pa oni koji se odluče na otkup i ovdje mogu očekivati velika sredstva. Javite nam se već danas i obavite otkup svog Twenty 4 ili nekog drugog sata. Nudimo besplatnu procjenu vrijednosti sata stoga požurite i obavite to već danas. Čekamo na Vas i Vaše satove zajedno sa stručnim timom.

Patek Philippe Twenty 4 satove možete dati na otkup kod nas!

Naša usluga otkupa satova uključuje i besplatnu procjenu njihove vrijednost. Patek Philippe Twenty 4 satove i druge satove marke PP otkupljujemo po najboljim cijenama. Besplatna procjena vrijednosti sata pomoći će nam da bismo ustvrdili njegovu pravu vrijednost i da bismo Vam mogli dati najbolju ponudu za otkup. Oni koji se odluče obaviti otkup kod nas dobivaju visokokvalitetnu uslugu. Članovi našeg stručnog tima bave se ovim poslom preko 15 godina te smo sigurni da će i za Vaš sat moći dati najbolju moguću ponudu. Kad je u pitanju Patek Philippe Twenty 4, otkup se obavlja brže nego kod ostalih satova jer su naši članovi dobro upoznati s modelima PP-a. Patek Philippe jedan je od vodećih tvrki na području urarskog zanata, a njihovi satovi drže visoku cijenu. Obavite otkup svog sata Patek Philippe i unovčite sat brzo i jednostavno. Obavite procjenu, pričekajte ponudu za otkup te se na nju odlučite. Sve brzo i ekspresno!

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

5 + 1 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (350 ocjena)