Patek Philippe

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe

Patek Philippe i duga tradicija izrade satova

Među mnogim urarskih tvrtkama koje poznajemo danas Patek Philippe sigurno je jedan od najpoznatijih imena. Njihova duga tradicija stvaranja kvalitetnih satova postavila ih je na svjetsku pozornicu, a danas glase kao jedni od najkvalitetnijih i najdugovječnijih proizvođača ručnih satova. Rad Patek Philippea počinje još u 19. stoljeću kada tvrtka u svojim ranim fazama nastajanja profilira dva imena: Antonia Pateka i Adriena Philippea. Za razliku od nekih drugih kompanija koje svoj visoki položaj ostvaruju tek kasnije, ova kompanija je od samih početaka glasila kao jedna od najkvalitetnijih. Već 1851. godine, kada kompanija dobiva ime koje nosi i danas, Patek Philippe poklanja tadašnjoj britanskoj kraljici jednu od svojih kreacija. Malo je reći da je ova kompanija uspješna od samoga starta. Ipak, ovdje pričamo o otkupu satova stoga svatko tko svoj PP sat želi prodati, može se javiti nama. Obavljamo stručnu i besplatnu procjenu sata i dajemo ponude za otkup zainteresiranim klijenticama i klijentima.

Patek Philippe izdvaja se među ostalima radi svoje autentičnosti

Ono što još karakterizira kompaniju Patek Philippe je i njihov odnos prema inovacijama na području urarskog zanata. Tokom svog postojanja, ova kompanija nastojala je svoje satove izrađivati u skladu s novim trendovima, ali isto tako ponuditi publici drukčiji pogled na ručne satove. Njihove inovacije uključuju i puno patenata koji se baziraju na izradi satova od silicija. Također su u ranijim fazama svog postojanja prvi uveli vječni kalendar u tadašnje džepne satove. I inače su majstori urarskih komplikacija pa je tako sat s najviše njih, točnije 33, upravo patent Patek Philippea. Oni koji vole inovativnost i dobar dizajn biraju Patek Philippe. Ukoliko Vas zanima otkup satova ove kompanije javite se nama jer obavljamo stručnu procjenu vrijednosti Vašeg sata te dajemo ponude za otkup nakon toga. Javite se jer naš tim je vrlo vješt sa satovima ovog branda, a isto tako upoznat je s njihovim metodama izrade satova. Javite se s povjerenjem.

Patek Philippe satove nose poznati iz svijeta politike i kulture!

Osim same kraljice Viktorije, koja je prva važna ličnost koja je nosila Patek Philippe, ovaj brand nosili su i mnogi drugi. U pitanju je Albert Einstein, Lav Tolstoj i Čajkovski, kao i mnogi članovi britanske kraljevske obitelji. Patek Philippe danas nema vojsku ambasadora i njihov marketing putem društvenih mreža i novih modela oglašavanja očito im nisu potrebni. PP svoju reputaciju i dalje drži na razini neovisno o izostanku takvog marketinga. Oni koji će sat prodati kod nas znaju da ih čeka i besplatna procjena sata. Naš tim pomoći će Vam da konačna ponuda bude prava i poštena. Kako su PP satovi vrlo autentični i sa zasebnim mehanizmima, lako ih je prepoznati odnosno ustanoviti njihovu autentičnost. Javite se i obavite besplatnu procjenu te se odlučite na otkup iza nje. Naš tim čeka na Vas i Vaše satove, a možete se javiti bilo kada. Isprobajte profesionalnu uslugu i unovčite svoje ručne satove.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

9 + 5 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (214 ocjena)