Otkup ručnih satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup ručnih satova

Satovi su već desetljećima neizostavan dio naše garderobe. Čak ih ni pametni telefoni nisu uspjeli istisnuti s tržišta. Neki ih nose iz praktičnih razloga, a drugima je važno pokazati statusni simbol jer to ručni satovi i jesu. Naročito ako se rade priznatim markama poput Rolex satova koji su sinonim za čisti luksuz.

Cijene prosječnih satova kreću se od nekoliko stotina kuna do nekoliko tisuća kuna, dok luksuznije marke poput Rolexa koštaju i po nekoliko desetaka tisuća kuna. Najveća je prednost potonjih što s protokom vremena njihova cijena samo raste. Ne čudi stoga što se Rolex satovi prenose kao obiteljsko nasljeđe, a mnogi koji su bili u vlasništvu slavnih zvijezda dosežu milijunske iznose na aukcijama.

Ne čudi stoga što je velika potražnja za luksuznim satovima i da se sve češće vrši otkup ručnih satova. Stoga ako ste se našli u škripcu s novcem ili vam je hitno potreban priljev istog, obratite nam se s povjerenjem. Vršimo otkup ručnih satova svih vrsta, muških i ženskih satova.

Otkup ručnih satova: Na što sve treba pripaziti prilikom prodaje

Ako se odlučite za otkup ručnih satova, valja pripaziti na nekoliko sitnica. Najbolje je poslati što precizniji opis sata i po mogućnosti fotografiju istog jer će to ubrzati sam proces procjene. A to je u hitnim situacijama jako bitno, ako ne i najbitnije. Procjena ručnih satova je besplatna.

Ukoliko imate popratnu dokumentaciju uz ručni sat ili račun za isti, svakako je priložite jer će olakšati procjenu stručnjaka. Jednako tako popratna dokumentacija povećava samu vrijednost ručnog sata i olakšava njegovu daljnju prodaju. No ako takvih dokumenata nemate u svom posjedu, pokušajte ispisati sve od modela ručnog sata, godine proizvodnje do datuma kupovine. Sve će to dobro doći u preciznijoj procjeni i boljoj ponudi.

Otkup ručnih satova: Original ili „lažnjak“, pitanje je sad

Naši procjenitelji koji vrše otkup ručnih satova vrsni su stručnjaci u području urarstva i na kilometar mogu razlučiti radili se o originalu ili „lažnjaku“. Mnogi nažalost nisu ni svjesni da postoji mogućnost da njihov sat nije original što nije rijetkost kod naslijeđenih satova. No to se brzo može utvrditi i u skladu s time daje se ponuda za procijenjeni sat.

Otkup ručnih satova: Gotovina stiže u najkraćem mogućem roku

Po procjeni ručnih satova, vršimo otkup satova, a novac splaćujemo u najkraćem mogućem roku. Stoga ako vam je hitno potrebna gotovina, obratite nam se s povjerenjem. Nije važno je li ručni sat muški ili ženski, važno je samo da je original jer će samim time i otkupna cijena biti veća.

Česta pitanja oko otkupa satova:

Kako prodati sat?

Javite nam se ukoliko imate Rolex, Patek Philippe ili Audemars Piguet. Vršimo otkup satova uz prethodnu procjenu i ponudu. Nudimo najbolju cijenu uz isplatu odmah!

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se u Zagrebu, no to vas ne spriječava da nam putem emaila pošaljete upit. Otkup Rolexa i drugih satova vršimo na području cijele Hrvatske i regije. Ne gubite vrijeme tražeći tko će otkupiti vaš sat, javite nam se što prije.

Zašto otkup satova kod nas?

Do sada smo surađivali s mnogim klijentima koji su diskretno kod nas prodavali svoje luksuzne satove. Ako hitno želite prodati sat javite nam se i dobit ćete najbolju ponudu. Sigurna i brza isplata isti dan na ruke.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

1 + 5 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (172 ocjena)