Otkup satova Rolex Air King

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Rolex Air-King

Luksuz nikada nije bio više na cijeni nego danas. Sve se okreće oko glamura, putovanja, skupocjenih poklona čemu su uvelike pridonijele društvene mreže. Istovremeno raste potražanja za luksuznim satovima koji su se prometnuli u statusni simbol, a prvi među njima su Rolex satovi. Rolex satovi jednako su popularni među pripadnicima holivudske elite, bogatim poslovnjacima i članovima kraljevskih obitelji. Otkad su se pojavili na tržištu prije gotovo stotinjak godina postali su pravi sinonim za luksuz koji svi priželjkuju u svojoj kolekciji.

Kakav je to Rolex Air-King sat?

Među najpopularnijim modelima je Rolex Air-King sat. Riječ je o posebnoj vrsti ručnog sata koji odaje počast pionirima leta i zaljubljenicima u zrakoplovstvo. Na tržištu se pojavio tijekom 50-godina prošlog stoljeća, a prepoznatljiv je po karakterističnom crnom brojčaniku. Rolex Air-King sat iznimno je pouzdan i krasi ga fina mehanika kao i sve sestrinske satove, a sadrži samonavijajući mehanizam koji je u potpunosti razvio Rolex.

Omiljen je model među poslovnjacima naročito onima koji već u svojoj kolekciji imaju i po nekoliko različitih primjeraka iz kolekcije Rolex satova. Sve to je zbog sofisiticranog izgleda i posebnog crnog brojčanika koji Rolex Air-King izdvaja od ostalih satova.

Otkup satova Rolex Air-King

Stoga ako u svojoj kolekciji imate Rolex Air-King sat i želite ga zamijeniti s novijim i boljim modelom, slobodno nam se obratite u bilo koje doba dana. Vršimo otkup satova Rolex Air-King diljem Hrvatske – obratite nam se s povjerenjem.

Kako zatražiti procjenu sata?

Otkup satova Rolex Air-King vrši se na temelju procjene samog sata. Naše su procjena i ponuda besplatne što znači da za klijenta nema dodatnih troškova. Javite nam se sa što detaljnijim opisom modela i fotografijama istog. Na temelju toga ćemo vam dati ponudu.

Kako doći do što bolje ponude?

Otkup satova Rolex Air-King temelji se na procjeni poslanog primjerka. Da bi procjena bila što bolja, važno je ne škrtariti s detaljima. Najbolje je odmah dostaviti model sata, godinu proizvodnje, godinu nabave istog, naglasiti je li sat u funkcionalnom stanju ili ne i slično. Kod fotografija na kojih se otkup satova Rolex Air-King prvenstveno vrši, pazi se da je sat fotografiran iz što više kutova. Na taj se način vidi je li sat očuvan, ima li kakvih oštećenja, ukoliko ista postoje mogu li se sanirati promjenom dijelova i slično.

Kako podići vrijednost sata?

Otkup satova Rolex Air-King bit će uspješniji ako sat ima popratnu dokumentaciju, originalnu kutiju ili pak račun. Sve to utječe na preprodaju istoga i može vam donijeti više novca. Stoga nam se javite ako želite svoj stari sat zamijeniti novijim modelom. ​

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

6 + 2 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (210 ocjena)