Otkup starih satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup starih satova

Otkup starih satova – otkup svih brandova i modela

Otkup starih satova se vrši diljem zemlje, bez obzira gdje ste vi nalazite. Možete vrlo jednostavno poslati online upit u vezi vašega sata, te će vam stručnjak u najkraćem roku vam odgovoriti i napraviti besplatnu procjenu vašega sata. Na temelju toga će vam dati poštenu ponudu za njega. Ukoliko vam treba pod hitno novac, a imate u svome vlasništvu vrijedan sat, onda vam je ovo idealna solucija da brzo dođete do dodatnih novčanih sredstava. Otkup starog sata se može izvršiti bilo kada i bilo gdje, kada god vama to paše. Svatko od nas se može naći u stisci s novcem, i nemamo svi nekoga kome bi se mogli obratiti za pomoć. Ovakve opcije su idealne za hitne slučajeve kada vam brzo treba novac.

Otkup starih satova – stari i skupocjeni satovi

Kako bi se omogućio otkup starih satova, prvo se treba napraviti procjena kako bi se ustanovila vrijednost vašega sata. Naravno, procjena sata je u potpunosti besplatna. Ne morate imati straha da će vam netko naplatiti za procjenu. Možete napraviti procjenu vašega sata čak i ako nemate namjeru ga prodati u skorije vrijeme. Procjena se vrši na temelju očuvanosti sata, kvalitete materijala od kojeg je sat načinjen te rad njegove mehanike. Naravno, bitno je da prilikom slanja upita za otkup starog sata da pošaljete što više bitnih informacija o satu kao što su naziv modela, godina proizvodnje, od kojeg je materijala napravljen sat, te isto tako ukoliko imate bilo kakvu dokumentaciju u vezi njega slobodno i to priložite skupa sa slikama. Što više informacija i slika priložite u upitu, to će se moći što bolja procjena napraviti. Na temelju procjene vašega sata se može dati ponuda za njega. Ponuda je dakako poštena i u skladu s njegovom vrijednosti.

Otkup starih satova – besplatna procjena vašega satova te brza isplata

Postoje mnoge stvari koje ne gube na svojoj vrijednosti, a jedna od njih su dakako stari satovi. Većina nas posjeduje stariji model sata od nekog poznatog branda kojeg vjerojatno niste dugo nosili. Možda biste htjeli si nabaviti novi model sata, ali trenutno nemate dovoljno novčanih sredstva za to. Najbolja opcija da brzo dođete do novca su vam otkup starih satova gdje se brzo vrši i procjena i isplata. Ujedno ovo je odlična opcija ukoliko vam hitno treba novac kako biste sanirali bilo kakve nenadane troškove koje su vas zahvatile. Cijeli proces otkupa starog sata je brz i jednostavan, a isplata novca je još brža, što je odlično za sve kojima trenutno treba novac.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

14 + 5 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (295 ocjena)