Ap satovi cijena

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Ap satovi cijena

AP satovi cijena nije uvijek bila tako visoka!

AP satovi su abrevijacija poznate švicarske marke satova Audemars Piguet. Švicarska je poznata po velikim kompanijama koje se bave izradom ručnih satova, no nije uvijek bilo tako. AP satovi cijena nekada je bila vrlo niska, a pričamo o periodu njihovog nastanka i prvih 100 godina postojanja. Audemars Piguet je tvrtka koja je nastala kad su se dvojica starih prijatelja – Audemars i Piguet ponovo susreli i odlučili pokrenuti urarski biznis. Oni su bili tipični mladi dečki druge polovice 19. stoljeća i nisu mogli ni zamisliti da će se njihov biznis nastaviti i 150 godina kasnije. AP satovi cijena počinje naglo rasti tek 1972. godine kad predstavljaju kolekciju Royal Oak koja ih je vinula u nebesa. AP satovi su danas vrlo cijenjeni i popularni među poznatima i slavnima, no ukoliko Vas zanima prodaja AP satova i njegova procjena, onda ste na pravom mjestu. Obavljamo besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova, neovisno o tome jesu li AP ili nekog drugog branda.

AP satovi cijena – prodajte i procijenite svoj!

Ono što izdvaja Audemars Piguet od ostalih proizvođača ručnih satova je činjenica da koriste najbolju tehniku izrade kristala i cijelog kućišta. Audemars Piguet je poznat i po najtanjem satu na svijetu kojeg su proizveli 80-ih godina prošloga stoljeća. AP satovi cijena uvijek je visoka upravo radi kvalitete materijala i izrade samog sata. Poznati su i po raznim patentima pa je tako prvo kućište od ugljika (Carbon Case) pripisano njima, kao i ranije spomenuti najtanji sat i prvi sportski luksuzni sat iz 1972. Royal Oak najveći je ponos AP satova, no istražite i ostale modele. Kada je u pitanju Audemars Piguet, AP satovi cijena može biti vrlo zadovoljavajuća jednom kad ga procjenite. Vrijednost ovih satova ne opada s vremenom, a neki kolekcionari će platiti i više za rustikalni model Audemars Piguet sata. Javite nam se i obavite besplatnu procjenu sata u par koraka. Naš stručan tim pomoći će Vam da saznate koliko vrijedi Vaš modni dodatak na ruci.

AP satovi cijena – što je sve potrebno za procjenu?

Ukoliko želite svoj AP sat prodati, obavite prvo procjenu njegove vrijednosti. Besplatnu procjenu možete obaviti kod nas, a ona je besplatna zato jer za procjenu ste potrebni i Vi. Klijente tražimo da skupe što više informacija o svom satu kako bi procjena bila punopravnija. AP satovi cijena određuje se nakon procjene, a za procjenu Vam trebaju: slike satova (iz više kuteva i pod dobrim svjetlom), slike računa i ambalaže sata ukoliko ih imate, sve informacije vezane uz kupovinu sata, kao i informacije koje se tiču očuvanosti sata (stanje kućišta, krunica, remena i kristala). Što više informacija imate, procjena traje kraće, a nakon nje javljamo se odmah i sa ponudom za otkup. Na tu ponudu se možete odlučiti ili potražiti dalje. Ipak, besplatna procjena je nešto što se svakako isplati stoga se javite s povjerenjem. AP satovi cijena pri otkupu može Vas i iznenaditi, a tko danas zna uopće pravu vrijednost svog sata? Nakon što ga imamo više godina, stvari se mogu lako promijeniti.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

2 + 11 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (468 ocjena)