Ap satovi prodaja

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Ap satovi prodaja

AP satovi prodaja – zašto su AP satovi tako skupi?

Postoji puno kompanija koje proizvode poznate i luksuzne satove, no Audemars Piguet se izdvaja radi nekoliko činjenica. Ova švicarska firma nastala je još u 19. stoljeću kada se dvoje prijatelja, Audemars i Piguet ponovo susrelo i odlučilo pokrenuti zajednički biznis. Taj biznis postoji i danas, no ne u malenom obliku kakvog su ga započeli osnivači, već kao jedna od vodećih kompanija za izradu satova. Ap satovi prodaja narasla je pogotovo nakon 1972. kada su predstavili i svoj najponosniji projekt: Royal Oak. Od tada, vrijednost Audemars Piguet satova rapidno skače te postaju jedni od vodećih firmi ovog tipa u svijetu. AP satovi prodaja privlače i poznate i slavne, a i neke članove kraljevskih obitelji. AP je svoju reputaciju zaradio pošteno i postepeno, a kao tvrtka koja postoji preko 150 godina danas predstavlja i ponos Švicarske. Ukoliko svoj Audemars Piguet sat želite prodati, onda ste stigli na pravo mjesto. Vršimo besplatnu procjenu i otkup satova!

AP satovi prodaja veća nego ikad!

Ambasadori Audemars Pigueta danas broje i neke poznate sportaše poput: Lionela Messija ili Jamesa LeBrona, javne ličnosti poput: Kevina Harta, Kim Kardashian, Harrya Stylesa, ali i neke poznate političke ličnosti poput španjolskog kralja Filipa IV. AP satovi prodaja ne broje samo poznate i slave, njih nose i uspješni poduzetnici, odvjetnici i ostali. I u Hrvatskoj se danas prodaju Audemars Piguet satovi, a sve više ljubitelja satove odlazi upravo njima. AP satovi prodaja danas je vrlo jaka, ali isto tako i prodaja takvih satova. Audemars Piguet satovi uvijek vrijede puno, čak i kad prođu godine. Možemo reći da je sat zapravo vrijedna posesija koje se možemo lako riješiti kada životne okolnosti prestanu biti bajne. Oni koji žele svoj sat prodati, na pravom su mjestu. Obavljamo besplatnu procjenu Vašeg AP sata, kao i drugih satova te nudimo ponudu za otkup odmah nakon procjene. Javite nam se i unovčite svoj sat već danas.

AP satovi prodaja i procjena – zašto je procjena besplatna?

Audemars Piguet satovi se procjenjuju kako bi se utvrdila njihova autentičnost, kako bi se potvrdila njihova kvaliteta i kako bi se osiguralo da je sat i dalje očuvan i ispravan. Kada obavljamo procjenu vrijednosti Vaših satova, Vi ste ti koji nam u tome puno pomognete. Kako? Da bismo izvršili najbolju procjenu vrijednosti Vašeg sata, potrebni ste nam Vi kako bi nam dali sve informacije vezane uz Vaš sat. Njegov datum kupovine, njegova ambalaža, stanje i očuvanost.. Tražimo klijente da nam pošalju slike sata slikane iz više kuteva kako bismo mogli dobiti dobar uvid u njegovo stanje. Osim toga, stanje remena i kristala je također jako bitno, kao i stanje kućišta i krunica. AP satovi prodaja lako se obavlja uz temeljitu procjenu. Svoj AP sat sada možete lako prodati kod nas. AP satovi prodaja obavlja se brzo, a isplaćujemo u gotovini. Procjenu obavite brzo i napokon se riješite sata kojeg želite unovčiti.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

11 + 1 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (241 ocjena)