Audemars Piguet Jules Audemars

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet Jules Audemars

Audemars Piguet Jules Audemars – satovi koji su van okvira

Postoje različiti urarski giganti koji danas prodaju limitirane kolekcije satova. Među takvima izdvajamo Audemars Piguet. Ova švicarska tvrtka nastala je još prije 150 godina, u 19. stoljeću kada su se dvojica prijatelja ponovo okupila. Ime tvrtke nastalo je vrlo jednostavno – jedan se zvao Audemars, drugi Piguet. Zanimljiva je i činjenica da je AP danas u vlasništvu upravo ovih obitelji. Njihov pristup urarskoj tehnologiji danas je drukčiji nego većini, a poznati su i po svojim inovacijama. Audemars Piguet Jules Audemars poseban je model koji je privukao mnoge ljubitelje, a kako nosi ime jednog od osnivača kompanije, njegova vrijednost je neprocjenjiva. Dobro, ne kompletno neprocjenjiva. Mi obavljamo procjenu vrijednosti Vaših satova i dajemo ponude za otkup, a ukoliko želite prodati Audemars Piguet Jules Audemars sat, svakako nam se javite. Naši stručnjaci upoznati su vrlo dobro s radom AP-a te smo sigurni kako ćete kod nas dobiti najbolju procjenu i ponudu za otkup.

Audemars Piguet Jules Audemars sat je koji nosi ime i tradiciju osnivača

Ono po čemu je specifičan upravo Audemars Piguet Jules Audemars jest njegova jednostavnost. Ovaj sat nosi ime jednog od osnivača, a AP htio je ovom kolekcijom vratiti se svojim korijenima i početcima. Upravo zato Audemars Piguet Jules Audemars krasi jednostavnost, čistina i doza minimalizma. To je vrlo neobično za Audemars Piguet jer su njihovi satovi često van okvira i satovi koji se ističu po tome što su drukčiji. Ipak, svatko tko je vidio Jules Audemars zna da je jednostavnost sadržana u njemu ipak pun pogodak. Ljubitelji Patek Philippe satova sigurno će voljeti Jules Audemars najviše od AP kolekcija. Inače je AP poznat po inovativnosti i satovima koji predstavljaju nove trendove. Upravo zato nose ih i mlađa generacija zvijezda poput Kim Kardashian ili Harrya Stylesa. Ipak, vole ga i stariji poput Arnolda Schwarzneggera. Ovaj sat krasi jednostavnost koja će se svima svidjeti. On simbolizira početak ove tvrtke i baš zato nosi ime jednog od osnivača.

Audemars Piguet Jules Audemars i otkup satova: obavite ga brzo i jednostavno.

Oni koji su se odlučili na novi sat ili postojeći žele prodati radi nekog drugog razloga mogu se javiti nama. Obavljamo besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova (ne samo Audemars Piguet Jules Audemars, već i mnoge druge). Oni koji žele svoj sat prodati brzo također se javljaju nama – naša procjena je relativno kratka kad su u pitanju Audemars Piguet satovi. To je zato što su neki članovi našeg stručnog tima specijalizirali upravo ovakve satove. AP ima drukčije metode izrade od ostalih što naši članovi stručnog tima znaju. Baš zato smatramo da će procjena sata poput Audemars Piguet Jules Audemars biti puno brža kod nas jer ćemo autentičnost i funkcionalnost sata moći brzo saznati. Javite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo baš mi najbolji za procjenu satova kao što su Audemars Piguet, Omega te Patek Philippe. Javite se već danas jer isplaćujemo i u gotovini. Otkup obavljamo na razini cijele države.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

9 + 9 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (196 ocjena)