Audemars Piguet satovi

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet satovi

Švicarska tradicija i europska profinjenost – Audemars Piguet satovi

Kada su se dvojica starih prijatelja, Audemars i Piguet ponovo susreli nisu mogli ni znati da će njihova kompanija doživjeti svjetske razmjere. Originalno nastala u Švicarskoj u 19. stoljeću, Audemars Piguet započinje izradu ručnih satova, a 150 godina kasnije ovo je ime koje je sinonim za kvalitetu i eleganciju urarskog zanata. Audemars Piguet satovi cijenjeni su posvuda u svijetu, a nose ih i poznati i slavni. Poznati ambasadori AP-a su i Lionel Messi, Tom Cruise, Kim Kardashian, Jay-Z, Harry Style, Michael Schumacher. Audemars Piguet satovi mogu se pronaći na zapešćima nekih poznatih političkih ličnosti poput španjolskog kralja Filipa IV. ili članova Saudi dinastije. Malo je reći da je Audemars Piguet nadmašio sva svoja očekivanja. Danas takve satove možete i lako prodati. Probajte kod nas jer osim što otkupljujemo satove po poštenim cijenama, također vršimo i besplatne procjene vrijednosti Vaših satova. Odlučite svoj sat prodati kod nas i sigurni smo kako nećete požaliti.

Audemars Piguet satovi poznati su i po inovativnosti!

Ono što razdvaja Audemars Piguet satove od ostalih urarskih giganta je činjenica da je ova kompanija izdala preko 20 patenata tokom svoje modernije povijesti. Poznati su po prvom skeleton watchu, carbon satovima, a 1982. napravili su i najtanji sat na svijetu. Tehnika izrade AP satova cijenjena je u čitavom svijetu, a među urarskih krugovima Audemars Piguet satovi uživaju visoko poštovanje. Upravo radi takvog načina izrade satova i vođenja biznisa, Audemars Piguet satovi su danas vrlo skupi i popularni. Oni koji si ga mogu priuštiti nosit će ga s ponosom, a oni koji ne mogu radit će sve da ga si napokon priušte. Ipak, ponekad životne okolnosti mogu skrenuti na gore, a prodaja sata je vrlo lak način za brzim novcem. Upravo zato svoje satove možete dati na procjenu i prodati kod nas – naš tim upoznat je s tehnikama Audemars Pigueta i njihovim satovima te će Vam moći dati najbolju procjenu vrijednosti Vašeg sata.

Audemars Piguet satovi kod nas se procjenjuju besplatno!

Ukoliko tražite mjesto gdje možete prodati svoj sat, odnosno dati ga na otkup, Vaša potraga može završiti. Kod nas je procjena vrijednosti sata besplatna i traje tek nekoliko dana. Kod procesa procjene tražimo naše klijente da nam pomognu – potrebno je poslikati Vaš sat i priložiti više slika iz više različitih kuteva i pod dobrim svjetlom. Osim toga potrebne su nam i ostale informacije koje se tiču sata: datum kupnje, račun ukoliko ga još imate, stara ambalaža sata.. Audemars Piguet satovi su vrlo otporni na ogrebotine i udarce, no svejedno su potrebne i informacije o stanju kućišta, očuvanosti remena i kristala te položaj krunica. Klijenti koji dostave što više informacija mogu očekivati brzo procjenu svog sata. Nakon procjene dajemo i ponudu za otkup za našeg klijenta. Audemars Piguet satovi drže vrlo visoku cijenu stoga smo sigurni da ćete prodajom svog sata moći prikupiti dovoljno sredstava za Vaš idući podhvat. Javite nam se s povjerenjem!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

7 + 8 =

         
Ocjena: 4.6 / 5 (238 ocjena)