Audemars Piguet

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet

Audemars Piguet – urarski gigant s patuljastim početcima

Baš kao i svaka velika kompanija danas, Audemars Piguet (AP) počela je kao mala tvrtka u Švicarskoj. Nastala je kad su se dvojica prijatelja iz djetinjstva, Audemars i Piguet, ponovo susreli i odlučili zajedno pokrenuti biznis. Oni nisu mogli ni slutiti na što će taj biznis izgledati 100 godina kasnije, no svejedno su radili na kvalitetnim i dobrim satovima od samih početaka. Audemars Piguet je danas jedna od najvećih urarskih kompanija, može se pohvaliti i s velikim brojem ambasadora među glamuroznim ličnostima, no isto tako AP nose i važne političke ličnosti današnjice. AP satovi nisu rezervirani samo za poznate i slavne, no isto tako su ipak u pitanju luksuzni satovi, a ne oni mediokritetni. Audemars i Piguet započeli su posao koji je danas svjetski poznat, a kompanija je i dalje u rukama dvije iste obitelji. Ukoliko Vas zanima otkup AP satova, onda ste došli na pravo mjesto jer ovdje možete obaviti procjenu i otkup Vaših satova.

Inovacije, elegancija i kvaliteta kao glavni aduti Audemars Piguet kompanije

Ova kompanija i njen imidž nisu došli niotkuda, već se taj status gradio preko 150 godina. Audemars Piguet proslavio se najviše u 70-im godinama prošloga stoljeća kada su izdali novu kolekciju Royal Oak satova. Time su se brzo uzdigli na status urarskog giganta i takvima ih danas znamo. Ipak, Audemars Piguet nije poznat samo radi Royal Oaka. Njihove inovacije na području urarske industrije također su doprinjele vidljivosti i popularnosti kompanije. AP je patentirao prvi skeleton watch, prvi ugljični sat te se isto tako može pohvaliti najtanjim satom na svijetu. Kad je u pitanju otkup ovakvih satova, AP je isto prvi na listi jer uz veliki fokus na kvalitetu materijala sata, njihovi satovi vrlo su otporni na udarce i ogrebotine. Ukoliko želite prodati svoj AP sat, onda ste stigli na pravo mjesto – vršimo besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg AP sata i nudimo ponude za otkup istih. Javite se već danas i unovčite svoj sat lako.

Vaš Audemars Piguet sat procjenjujemo besplatno!

Kod nas su procjene vrijednosti satova kompletno besplatne. Naš tim obavit će temeljitu procjenu u nekoliko dana, a Vi možete taj proces značajno ubrzati. Kako? Tako da prikupite što više informacija o Vašem satu – stanje sata, slike sata (najbolje što više slika), stanje remena, stanje kućišta, funkcionalnost sata, položaj krunica, stanje kristala, materijal od kojeg je izrađen kristal. Isto tako sve informacije koje imaju veze s kupovinom sata pomoći će u procjeni. Svoj Audemars Piguet možete lako prodati nakon procjene. Isplaćujemo u gotovini i isplaćujemo brzo. Audemars Piguet satovi su specijalnost dijela našeg tima i sigurni smo da procjena takvih satova neće trajati ni minutu duže od potrebnog. Javite nam se i obavite procjenu vrijednosti Vašeg Audemarsa brzo i lako. Cijena i vrijednost ovih satova vrlo je visoka stoga oni koji trebaju takav sat unovčiti mogu za njega dobiti ozbiljan novac. Javite nam se s povjerenjem i procijenimo Vaš sat već danas!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

9 + 2 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (471 ocjena)