Kako prepoznat original sat

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Kako prepoznat original sat

Kako prepoznat original sat – jednostavni načini da prepoznate pravi sat

U današnje vrijeme, svaka prava stvar će uvijek imati lažnjaka odnosno repliku za njega. Isto tako vrijedi i za satove koji su jedan od najpopularnijih komada nakita na svjetskome tržištu, za svaki original postoji i njegova replika. Takve replike su vrlo popularne na tržištu i možete ih vro lako pronaći. Stoga je jako bitno kada kupujte sat preko oglasnika i preko sličnih stranica da uvijek pripazite što kupujete. Jako lako možete pasti na primamljive oglase gdje prodavač prodaje skupocjeni sat u savršenom stanju po privlačnoj cijeni. Stoga je bitno da znate kako prepoznat original sat i da ne nasjedate na primamljive oglase.

Kako prepoznat original sat – 3 ključne stvari da prepoznate originalni sat

Postoje nekoliko načina kako prepoznat original sat, a najlakše ih je razaznat po 3 ključnim faktorima. Prva stvar je da svaki originalni sat ima svoju prepoznatljivu težinu, svaki lažnjak je vrlo lagan jer nije sačinjen od pravog vrijednog metala kao što je zlato, već od laganih kovina. Dodatna stvar po kojem ćete uvijek moći prepoznati originalni sat od replike je po njegovom logu, kako je napisan i da li je napisan u ispravnom fontu, da li se nalaze njegov logo na svim mjestima gdje treba biti i slično. Druga stvar na koju se treba pripaziti su otkucaji kazaljke. Svaki originalni sat koji imaju automatsko navijanje su tihi jer njihove kazaljke klize za razliku od lažnjaka koji uglavnom su pogonjeni baterijom te stoga njihove kazaljke otkucaju. Zadnja i ključna stvar su serijski brojevi. Serijski brojevi se mogu pronaći na svakom kraju njegova kućišta, dok neki moderniji modeli ih imaju s unutarnje strane brojčanika na njegovom dnu. Za ovo biste morali odnijeti sat uraru kako bi vam mogao provjeriti za serijske brojeve i vidjeti da se sve podudara te da se nalazi na mjestu gdje treba i biti.

Kako prepoznat original sat – vrlo jednostavno sami prepoznajte originalni sat

Ukoliko naiđete na odlične ponude za sat koji vas jako zanima, uvijek pripazite da odmah ne nasjedate na oglas. Takve ponude gdje nude satove po smiješno niskim cijenama bi vam trebao biti prvi znak da nije u pitanju originalni sat. Najlakše kako prepoznat original sat je po 3 ključne stvari kao što su težina sata, zvuk otkucaja te serijski broj. Po ovim faktorima možete razaznati svaki originalni sat od lažnoga. Svaki put kada vidite primamljivu ponudu za luksuzni sat uvijek pripazite na ove ključne faktore.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

15 + 8 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (167 ocjena)