Kako provjeriti je li sat original

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Kako provjeriti je li sat original

Kako provjeriti je li sat original – kako na najlakši način provjeriti autentičnost sata

Danas na ponudi možete pronaći pregršt raznih modela satova od svjetski poznatih i renomiranih brandova. Ujedno, uz originalne skupocjene satove možete za svaki od njih pronaći i lažni primjerak. Jako je bitno prilikom kupovine sata da ih uvijek kupujete od provjerenih i sigurnih prodavača. No, možete pronaći autentični model sata i na oglasniku, samo morate pripaziti na ključne stvari prilikom kupovine kako biste vili sigurni da kupujete pravu stvar, a ne neku jeftinu repliku. Jedan od najlakših načina kako provjeriti je li sat original je putem detaljne provjere glavnih značajki po čemu se uglavnom  razlikuju pravi sat od lažnoga.

Kako provjeriti je li sat original – bitni faktori po čemu možete razlikovati original od replike

Jedan od najlakših načina kako provjeriti je li sat original ili samo jeftina replika je po nekoliko ključnih faktora koje morate obavezno provjeriti. Prva i glavna stvar koju morate provjeriti težinu samoga sata. Svaki pravi i skupocjeni sat ima karakterističnu težinu zato što su izrađeni od najkvalitetnijeg metala kao što je na primjer zlato. Ni jedna renomirana tvrtka ne bude koristila jeftine materijale kao što to rade drugi za replike. Sljedeća stavka koju morate pod obavezno provjeriti su vam mehanika, svaki pravi model sata radi na automatskom navijanju, zbog čega radi tiho jer kazaljke ne otkucaju već samo klize na brojčaniku. Replike rade na bateriji zbog čega kazaljke proizvode klasični zvuk otkucaja. Ujedno uvijek trebate provjeriti izgled samog kućišta, trebalo biti izgledati savršeno i čisto, bez ikakvih naznaka nesavršenosti te logo sata mora izgledati precizno i jasno. Zadnja, ali jednako bitna stavka koju morate provjeriti je vam serijski broj. Serijski broj se uglavnom nalazi na svakom kraju kućišta te kod nekih modela i u samoj unutrašnjosti brojčanika na njegovom dnu.

Kako provjeriti je li sat original – uvijek provjerite glavne stvari prilikom kupovine sata

Ovi faktori će vam uvelike pomoći da prilikom sljedeće kupovine sata preko oglasnika kupite originalni sat, a ne neku jeftinu kopiju. Bitne stavke kao što su izgled, težina, rad mehanizma te serijski broj će vam omogućiti kako provjeriti je li sat original ili se opet radi o običnoj replici. Kada god vidite sumnjivo dobru ponudu za neki luksuzni sat na nekoj web stranici, uvijek pripazite na bitne faktore kako ne biste bili još jedna žrtva takvih prijevara. Najbolje vam je kupovati takve skupocjene satove od renomiranih brandova preko provjerenih prodavača.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

14 + 14 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (180 ocjena)