Omega Seamaster Planet Ocean cijena

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Omega Seamaster Planet Ocean cijena

Omega Seamaster Planet Ocean cijena – zašto volimo Planet Ocean?

Od svih brandova satova, veliki broj Hrvata će se ipak složiti da je najbolji Omega. Omegina tradicija seže još u 19. vijek, a danas za njihove satove zna gotovo svatko. Omegina kolekcija posebno naglašava Seamaster, a Omega Seamaster Planet Ocean cijena odgovara kvaliteti ovog proizvoda. Upravo zato su Omegini satovi pravi luksuzni i savršeno će se uklopiti u Vaš imidž. Omega satove možete i prodati, a to se najbolje može napraviti kod nas – procijenite vrijednost Vaših ručnih satova Omega i saznajte njihovu pravu vrijednost. Sat kod nas možete i prodati – isplaćujemo u gotovini i diskretno. Sada svaki sat koji više ne nosite možete brzo i jednostavno unovčiti. Omega Seamaster Planet Ocean cijena nikako nije u padu, stoga je prodaja ovog sata svakako unosna. Planet Ocean satove procjenjujemo besplatno, baš kao i ostale satove koje nam pošaljete na procjenu. Javite se s povjerenjem i uvjerite brzo u našu profesionalnost.

Omega Seamaster Planet Ocean cijena i elegancija idu ruku pod ruku.

Omegina kolekcija Seamaster i model Planet Ocean već je dugo popularan model – naručuju ga svi koji vole svoj ručni sat nositi i u vlažne uvjete. Boravak na jahti vrlo ugodno ide s Seamaster ručnim satom. Omega Seamaster Planet Ocean cijena pružat će Vam i visoku otpornost ovog sata, stoga je idealan za one koji puno borave na moru. Ovaj sat krasi skupocjeni kristal i kvalitetna narukvica, a kućište dolazi ili kao 39. 5 mm promjera ili 43. 5 mm. Neovisno o veličini kućišta, ono je izrađeno od safira kako bi Vaš sat bio siguran od ogrebotina. Omega Seamaster Planet Ocean cijena ne pada ni kroz vrijeme stoga će oni koji imaju stare modele Omege moći ih dobro unovčiti. Pri prodaji je uvijek bitna procjena kako bi se vrijednost sata mogla najbolje precizirati. Kod nas uvijek imate opciju besplatne procjene vrijednosti sata! Satovi su ponekad nešto čime se volimo pokazati, no isto tako su bogatstvo koje uvijek možemo unovčiti.

Omega Seamaster Planet Ocean cijena – obavite besplatnu procjenu!

Ukoliko smatrate da ja Vaš Omega sat zreo za prodaju, javite nam se i naš tim će Vam pomoći kako biste prikupili sve potrebne informacije o satu. Kako bi procjena bila temeljita, potrebno je imati što više informacija o njemu. Naš tim stručnjaka pobrinut će se u provjeri mehanizama, stanju i očuvanosti sata – od klijenata se redovito traže slike sata, s naglaskom da ga se slika iz više kuteva. Poslikajte i posebno krunicu, poleđinu sata kao i njegov kristal. Omega Seamaster Planet Ocean cijena ovisi i o njegovoj starosti stoga ukoliko znate datum kupnje, također napomenite. Ukoliko ste sačuvali i staru ambalažu u kojoj ste dobili sat, također ju priložite. Kad je u pitanju Omega Seamaster Planet Ocean cijena, dobit ćete ponudu nakon procjene na koju se možete odlučiti. Na taj način možete brzo procijeniti i prodati sat te unovčiti Vaše bogatstvo oko ruke. Uložite novac tamo gdje Vam je potreban!

Otkupljujemo sve modele Omega satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

12 + 14 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (155 ocjena)