Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore obavite kod nas!

Kad su u pitanju ručni satovi, malotko nije čuo za poznati švicarski brand Audemars Piguet. Ime ove tvrtke nastalo je spajanjem prezimena dvojice osnivača, a dan danas njihovi potomci vode ovaj ovu urarsku megakompaniju. Audemars Piguet prodaje satove preko 150 godina, no tek kada su predstavili svoju Royal Oak kolekciju, kompanija privlači više investicija i postaje pravom tvrtkom koja proizvodi luksuzne satove. Royal Oak je jedan i od patenata ove kuće, a mogu se pohvaliti s još preko 20 drugih patenata. Inovativnost Audemars Pigueta dodatno je učvrstila njegov položaj. Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore danas se obaviti kod nas, a ukoliko Vas zanima prodaja Vašeg Royal Oak sata, na pravom ste mjestu. Kod nas svatko može svoj sat priložiti za procjenu i odlučiti se kod nas ga i prodati. Otkupljujemo sve vrste satova, a dio tima specijaliziran je upravo za modele Audemars Pigueta. Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore kratko traje i brzo je gotov stoga svatko tko se odlučio na prodaju svog sata može se javiti s povjerenjem.

Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore – spoj inovativnosti i dizajna!

Ono što izdvaja Audemars Piguet satove od ostalih nije samo njihov divan dizajn i vrhunski materijal koji se koristi u izradi. Audemars Piguet poznat je i po svojoj inovativnosti. Kao što smo već napomenuli, Audemars Piguet patentirao je više inovacija tokom svog postojanja. Jedna od njih je i prvi sat s transparentnim kućištem (skeleton watch) koji je doživio veliki uspjeh među vjernim obožavateljima ručnih satova. Isto tako najtanji sat na svijetu proizveden je također u Audemars Piguetu. Kada je u pitanju otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore, javite se nama jer naš tim je vrlo dobro upoznat s radom AP-a. Ove satove ne nose samo bogati poduzetnici – Royal Oak može se zapaziti i na zapešću Toma Cruisea ili Jamesa LeBrona, a nose ga i članovi kraljevske dinastije Saudi, kao i španjolski kraj Filip IV.! Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore rezerviran je za one koji žele prodati svoj Audemars Piguet!

Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore dolazi uz besplatnu procjenu!

Oni koji žele dobiti najbolju cijenu za svoj sat mogu se javiti kod nas. Obavljamo otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore, a uz to nudimo i uslugu besplatne procjene vrijednosti Vašeg sata. Pomoću procjene lako ćemo utvrditi stanje, funkcionalnost i očuvanost sata te Vam dati najbolju ponudu za otkup. Ono što procjena također obuhvaća je i mali angažman klijenta koji može pomoći procjeni tako da priloži sve informacije koje ima o tom satu: kada je kupljen, gdje je kupljen, u kakvom je stanju i slično. Također tražimo slike sata slikane iz više kuteva i naravno, pod dobrim svjetlom. Ukoliko imate staru ambalažu u kojoj je došao sat, također priložite. Otkup satova Audemars Piguet Royal Oak Offshore podrazumijeva besplatnu procjenu, a procjena se odnosi i na stanje i očuvanost sata. Naš tim vrlo lako prepoznaje autentične Audemars Piguet satove, a dio njih specijalizira upravo ove satove. Javite se s povjerenjem!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

12 + 12 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (233 ocjena)