Otkup satova Patek Philippe Nautilus

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Otkup satova Patek Philippe Nautilus

Zašto je otkup satova Patek Philippe Nautilus tako specifičan?

Patek Philippe poznat je po svojoj dugoj tradiciji izrade satova. Ova kompanija postoji gotovo 200 godina, a zadnjih 90 u vlasništvu je obitelj Stern. Njihov način izrade satova i dizajn prepoznalo se od samoga starta. Neki od poznatih nositelja satova marke Patek Philippe su: kraljica Viktorija, kraljica Elizabeta II., kao i Pablo Picasso, Marie Curie i Albert Einstein. Otkup satova Patek Philippe Nautilus je drukčiji od većine jer njegova vrijednost potencijalno može narasti s godinama. Radi se o poznatoj kolekciji sportskih satova za kojima su svi doslovno poludjeli. Kolekcija je izdana još 1976., malo nakon što je Audemars Piguet izdao Royal Oak. Ljubitelji satova znaju da je otkup satova Patek Philippe Nautilus vrlo zanimljiv. Kod nas obavite otkup satova marke Patek Philippe, baš kao i otkup drugih satova. Vršimo i besplatnu procjenu sata kako bi ona bila što kvalitetnija. Javite nam se s povjerenjem i upoznajte naš stručan tim za procjenu satova.

Otkup satova Patek Philippe Nautilus – spoj novog i starog

Patek Philippe možda nije prva kompanija koja je izdala kolekciju luksuznih satova, no prednjači pred ostalima u drugim sferama inovacija. Tako je sat s najviše komplikacija izdan upravo od strane Patek Philippea, a govorimo o 33 različite komplikacije na jednom satu. Osim toga, u posljednje vrijeme ova kompanija ulaže velike napore u patente oko silicijskih satova. Otkup satova Patek Philippe Nautilus obavlja se uz prethodnu procjenu, a kako smo rekli, vrijednost ovog sata ponekad je i veća nego prvotna. Zainteresirani i potencijalni klijenti mogu se javiti neovisno o danu u tjednu te ući u proces procjene i otkupa satova. Naš stručan tim već se dugo bavi ovakvim satovima, naročito Patek Philippe satova. Za otkup satova Patek Philippe Nautilus smo i više nego kompetentni stoga se javite i unovčite svoj sat brzo i jednostavno. Članovi našeg stručnog tima imaju minimalno 15 godina iskustva u ovoj industriji stoga smo sigurni kako ćemo obaviti najbolju procjenu Vašeg sata

Otkup satova Patek Philippe Nautilus obavljamo brzo i temeljito!

Kad je u pitanju otkup satova Patek Philippe Nautilus, naš stav je da za svaki sat koji otkupljujemo trebamo i procjenu vrijednosti. Upravo zato je naša procjena besplatna i na usluzi smo svakome tko treba tako nešto. Naš stručan tim vrlo dobro je upoznat s načinom izrade satova po modelu Patek Philippea stoga su više nego kompetentni za Vaše PP satove. Otkup satova Patek Philippe Nautilus razlikuje se od većine drugih jer, kako smo već rekli, njegova cijena (ovisno o godini i modelu) čak nekad i raste s godinama. Svakako se javite ukoliko ste zainteresirani za otkup satova i pomoći ćemo Vam doći do najbolje cijene za Vaš sat. Naš otkup vrši se brzo i u diskreciji, a isplaćujemo i u gotovini. Javite se s punim povjerenjem i očekujte ljubazno osoblje i profesionalnost. Nautilus i ostali modeli brzo su gotovi kad je u pitanju procjena. Otkup će zato doći brzo na red kod takvih satova.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

1 + 4 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (382 ocjena)