Patek Philippe Calatrava

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Calatrava

Patek Philippe Calatrava udara na nostalgiju!

Malo je kompanija kao što je Patek Philippe koji svoj zanat njeguje već gotovo 200 godina. Ova kompanija počela je s proizvodnjom, odnosno izradom satova još u 19. stoljeću, a njihov rad prepoznala je i britanska kraljica Viktorija. I dok neke kompanije postoje dugo, a luksuzan imidž imaju tek u zadnjih par desetljeća, Patek Philippe je ime za sebe od samih početaka. Tako su Patek Philippe Calatrava, odnosno Patek Philippe tadašnje modele nosili i Pablo Picasso, Nelson Mandela i Petar Čajkovski. Predznak “švicarski” koji označava kvalitetu kad je u pitanju urarski zanat najviše dugujemo zapravo Patek Philippeu. Ova kompanija poznata je po svojim različitim kolekcijama, od onih klasičnih kao što je Patek Philippe Calatrava, pa do onih uvrnutih, modernih, postmodernih i ostalih. Ukoliko Vas zanima otkup satova Patek Philippe, mi obavljamo besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova te dajemo ponude za otkup. Javite se s povjerenjem i obavite otkup satova kod nas.

Patek Philippe Calatrava i duga tradicija PP-a.

Patek Philippe Calatrava je kolekcija koja baca na retro vremena i predstavlja takoreći originalni Patek Philippe dizajn. Ovaj sat krasi jednostavnost, nostalgija i osjećaj retro luka koji on nudi. Calatrava je kolekcija koja je popularna i među muškarcima i među ženama, a isto tako drži visoku cijenu. Visoke cijene nisu ništa novo za Patek Philippe – oni su prodali od 10 najskupljih satova na svijetu njih čak 7. I inače su rekorderi kad su u pitanju vrijednosti ručno izrađenih satova – sami sebe su nadmašili 2019 kada su prodali sat za 31 milijun američkih dolara, a sami su postavili raniji rekord 2014. godine. Patek Philippe Calatrava označava sav trud i imidž ove kompanije koja je uvijek gledala kako se inovirati i predstaviti svoj proizvod široj publici. Ukoliko se odlučujete za otkup sata, znate i sami da ćete sa satom marke Patek Philippe primati pozamašne ponude. Javite nam se već danas i obavite taj otkup kod nas!

Patek Philippe Calatrava za otkup uključuje i besplatnu procjenu!

Naš tim stručnjaka vrlo dobro poznajte Patek Philippe satove. Patek Philippe Calatrava specijalost je nekima od njih koji su jedan i posjedovali. Naš tim bavi se ovim poslo već 15 godina i njihovo iskustvo dobro će Vam doći pri procjeni vrijednosti Vašeg Patek Philippea. Patek Philippe Calatrava možete dati kod nas na besplatnu procjenu njegove vrijednosti i ona će biti gotova u roku od par dana. Taj vremenski period može biti kraći ukoliko imate više informacije o tom satu. Informacija poput: kada ste ga kupili, gdje ste ga kupili, imate li staru ambalažu sata i kakvo je stanje očuvanosti nekih dijelova sata poput kristala ili remena? Sve te informacije pomoći će da procjena traje kraće, a Vi da dobijete ponudu za otkup brže. Kad su u pitanju Patek Philippe satovi, naš tim je više nego stručan i sposoban. Javite nam se već danas i obavite otkup satova različitih brandova po najboljim ponudama.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

5 + 7 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (492 ocjena)