Patek Philippe satovi

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe satovi

Patek Philippe satovi uvijek ostaju aktualni!

Kada vodite tvrtku s toliko dugom tradicijom poslovanja u svijetu izrade satova, uvijek morate pronaći način kako ćete ju s vremenom osvježiti i potruditi se da ostane aktualna. Kad je u pitanju Patek Philippe, vidimo na njihovom primjeru kako je to moguće. Patek Philippe satovi proizvodili su se još duboko u 19. stoljeću, a čak je i kraljica Viktorija posjedovala jedan. Za razliku od nekih drugih proizvođača satova, Patek Philippe je od samih početaka bio cijenjeno ime, a njihovi satovi prodavali su se za velike sume novaca. Danas Patek Philippe satovi i dalje ostaju dio trenda. Iako ne postoje ambasadori Patek Philippea danas, očito je da im je takav marketing nepotreban, a u svijetu urara i dalje zadržavaju primarno mjesto. To može potvrditi i činjenica da drže rekord najskuplje prodanog sata ikada, a isto tako su sami sebe oborili po ovom pitanju više puta. Zanima Vas kako obaviti otkup ovih satova? Stigli ste na pravo mjesto.

Patek Philippe satovi rezultat su višestoljetnog rada

Kvalitetu Patek Philippe satova prepoznali su i razne javne ličnosti poput Alberta Einsteina, Nelsona Mandele, Lava Tolstoja i Pabla Picassa. Danas Patek Philippe nema jaku marketinšku kampanju na društvenim mrežama i na sličnim platformama, no svejedno zadržava rast prometa i akumulaciju kapitala. Osim toga Patek Philippe satovi privlačni su i onima koji cijene novitete. Ova kompanija poznata je i po svojim brojnim patentima pa tako sat s najviše komplikacija, točnije njih 33, proizveden je upravo u Patek Philippeu. Oni koji žele spoj jednostavnosti i vrhunskog umijeća izrade satova svakako biraju Patek Philippe. Tokom 70-ih godina prošlog stoljeća Audemars Piguet popularizirao je i sportske luksuzne satove sa svojom kolekcijom Royal Oak, a samo nekoliko godina kasnije i Patek Philippe je ispratio taj trend, predstavljajući svoju kolekciju Nautilus satova. Patek Philippe satovi, naročito Nautilus specifični su po tome što njihova vrijednost raste s godinama. Sve ovisi naravno o stanju sata i kolekciji.

Patek Philippe satovi – obavite otkup kod nas!

Naš rad tiče se otkupa ovakvih satova. Okupili smo stručan tim koji se bavi ovim poslom preko 15 godina i svakako će se pokazati uspješnima u obavljanju svake procjene. Kad se javite za otkup satova, naš tim će predložiti besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg sata kako bi se mogla utvrditi najbolja cijena. Klijenti su isto tako uključeni u ovaj proces, a naš tim pitat će ih da prikupe sve informacije o satu kako bi ta procjena bila brže gotova, ali i točnija. Sve informacije o kupnji sata i njegovom stanju i očuvanosti su dobrodošle, a isto tako bit ćete traženi da slikate sat iz više kuteva. Javite nam se s povjerenjem i obavimo procjenu vrijednosti sata već danas. Patek Philippe satovi su vrlo popularni i cijenjeni stoga smo sigurno da ćete za nj dobiti dobru cijenu. Patek Philippe satovi mogu se dati na otkup neovisno o Vašoj lokaciji, a sve pojedinosti raspravljate s našim timom.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

8 + 2 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (504 ocjena)