Patek Philippe Hrvatska

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Hrvatska

Patek Philippe Hrvatska – spoj tradicije i kvalitete

Patek Philippe jedna je od najvećih kompanija koja se bavi izradom luksuznih satova. Njeni početci sežu sve u 19. stoljeće kada su Antoni Patek i Adrien Philippe odlučiti započeti izradu satova. Njihov rad je veoma brzo prepoznat i među elitama pa tako već 1851. njihov sat nosi kraljica Viktorija. Ona nije jedina poznata ličnost 19. i 20. stoljeća koja je nosila Patek Philippe. Marie Curie, Pablo Picasso, Lav Tolstoj, Petar Čajkovski i još mnogi drugi nosili su tokom svog života upravo PP. Patek Philippe Hrvatska također djeluje već neko vrijeme u Hrvatskoj, a odgovorna je za prodaju ovih satova kod nas. Oni koji žele svoj Patek Philippe sat prodati, mogu se javiti nama jer obavljamo besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova. Neovisno o tome je li Vaš Patek Philippe Hrvatska ili iz neke druge zemlje, svaki takav sat možete priložiti nama na procjenu. Javite se i upoznajte naš stručan tim danas.

Patek Philippe Hrvatska zastupa sve ideje i postulate originalne kompanije.

Patek Philippe Hrvatska donosi i jasan pregled inovacija ove kompanije. PP je poznat u svijetu ne samo kao jedna od vodećih kompanija na području urarskog zanata, već i na području inovacija. Patek Philippe poznat je po mnogobrojnim patentima, a neki od njih su i sat s najviše komplikacija, njih čak 33. Osim toga, u posljednje vrijeme bave se izradom satova od silicija. Patek Philippe Hrvatska najviše se bavi ipak kolekcijom Nautilus koja je možda i najuspješnija od svih. Time su predstavili po prvi put vlastiti brand sportskih luksuznih satova, a za njima su poludjeli i Hrvati. Patek Philippe danas se može dati i na otkup, a to najbolje učiniti kod nas. Iskusite ljubaznost i profesionalnost našeg tima te obavite procjenu i otkup u kratkom vremenskom roku. Naš tim više je nego kompetentan, pogotovo za Patek Philippe satove, a neki od njih svoj zanat brusili su upravo na njihovim satovima. Javite se i obavite otkup već danas.

Patek Philippe Hrvatska – kako obaviti procjenu i otkup satova?

Dio naše ponude za otkup je i besplatna procjena vrijednosti Vaših Patek Philippe satova. Procjena će znatno pomoći u nastojanjima da Vam damo najpravedniju i najpošteniju ponudu za otkup. Procjena isto tako uključuje i klijenta jer su nam potrebne sve informacije vezane uz sat kako bi ta procjena bila brža, ali i temeljitija. Patek Philippe Hrvatska prodaje satove koji imaju visoku cijenu, stoga oni koji se odluče na otkup znaju da će na tom satu moći dobiti dobru svotu novaca. Neovisno o tome imate li Patek Philippe ovaj ili onaj model, javite nam se i obavit ćemo temeljitu procjenu kako biste saznali pravu vrijednost sata kojeg nosite na ruci. Taj sat tada možete otkupiti, a Patek Philippe Hrvatska satovi čak postižu i višu vrijednost s godinama (ovisi naravno o modelu sata, kao i o njegovoj očuvanosti). Javite se već danas i obavite otkup bez predugih procesa i više dana čekanja.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

1 + 15 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (197 ocjena)