Patek Philippe prodaja

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe prodaja

Patek Philippe prodaja satova događa se i kod nas!

Patek Philippe je sinonim za kvalitetu i tradiciju izrade ručnih satova. Ova kompanije potječe iz Švicarske, a svoje početke datira još u 19. stoljeću. Osnivači su Antoni Patek i Adrien Philippe koji su već na početku karijere podigli razinu Patek Philippe tvrtke na zavidan nivo. Tako je već nakon 10 godina postojanja tvrtke sat posjedovala i britanska kraljica Viktorija. Osim nje, neke poznate ličnosti iz recentne povijesti nosile su Patek Philippe, a među njima su i: Marie Curie, Pable Picasso, Albert Einstein i princeza Diana. Patek Philippe prodaja satova i dalje raste, iako nisu veliki pobornici današnjeg načina oglašavanja putem instagrama i sličnih platformi. Patek Philippe prodaja održava se kvalitetom i tradicijom, a neki od satova čak bilježe povećanje vrijednosti s godinama. Upravo zato javite se nama za procjenu i otkup satova Patek Philippe te saznajte koliko Vaš sat danas vrijedi. Javite se s povjerenjem i upoznajte naš stručan tim.

Patek Philippe prodaja pojačana je inovacijama i novitetima u svijetu satova

Ono što još karakterizira Patek Philippe satove jesu i njihovi napori da se stalno osvježavaju i izbacuju nove modele s novim tehnologijama. Tako je danas popularan i sat na bazi silicija kojeg je patentirao upravo Patek Philippe. Poznati su i po ostalim inovacijama poput sata s najviše komplikacija, njih čak 33. Isto tako Patek Philippe prodaja prati trendove pa su tokom 1970-ih kad postaju popularni luksuzni sportski ručni satovi, izbacili kolekciju Nautilus koja je i danas jedna od najuspješnijih kolekcija ikad izdana u svijetu satova. Patek Phillipe također se smatra najluksuznijim brandom pa čak 7 od 10 najskuplje prodanih satova na svijetu dolazi upravo iz njihove tvrke. Patek Philippe prodaja limitiranih kolekcija omogućuje visoke cijene, a isto tako otvaraju velike prilike kod onih koji svoj Patek Philippe sat žele i dati na otkup. Javite nam se i uz naš stručan tim ustvrdit ćemo pravu vrijednost Vašeg sata i dati Vam pravednu ponudu za otkup.

Patek Philippe prodaja podrazumijeva i procjenu vrijednosti.

Kad se javite kod nas za otkup satova, ponudit ćemo Vam besplatnu procjenu sata koja je nužna kod luksuznih satova. Tokom procjene ustvrdit ćemo očuvanost, stanje i autentičnost sata, kao i provjeriti njegove mehanike i funkcionalnost. Oni koji se odluče na otkup, mogu sudjelovati u procjenu na način da daju informacije o satu po pitanju njegovog materijala, komponenata, vremena kupnje i slično. Klijenti ne trebaju poznavati cijeli urarski vokabular da bi mogli pomoći u procjeni – naš tim uputit će Vas i pomoći sa svakim upitom. Patek Philippe prodaja i otkup vrlo su unosni za klijente jer neki modeli ovih satova dobivaju na vrijednosti s godinama. Posebno mjesto tu ima Patek Philippe Nautilus. Neovisno o tome imate li sportski luksuzni ili običan sat, sada imate mjesto gdje ga možete brzo procjeniti i dati na otkup. Patek Philippe prodaja satova postoji i u Hrvatskoj stoga usporedite cijene PP-a i ostalih kompanija kako biste se uvjeriti kakav sat zapravo posjedujete.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

11 + 12 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (496 ocjena)