Patek Philippe Zagreb

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Patek Philippe Zagreb

Patek Philippe Zagreb donosi najkvalitetnije iz svijeta satova

Patek Philippe poznato je ime među urarskim krugovima, a ova švicarska firma započela je sa svojim radom prije gotovo 200 godina. Za razliku od većine starih kompanija, Patek Philippe već je od samog starta privukao pažnju poznatih ličnosti. Tako je već nakon deset godina postojanja Patek Philippe sat nosila kraljica Viktorija, a osim nje i druge ličnosti favorizirale su Patek Philippe: Nelson Mandela, Lav Tolstoj, Pablo Picasso i mnogi drugi. Patek Philippe Zagreb donosi najbolje iz svijeta satova, a njihovi satovi i danas drže visoku cijenu. To je dobra informacija za one koji žele dati svoj sat na otkup – danas možete dati na otkup satove svakog branda kod nas, a čeka Vas i besplatna procjena vrijednosti tih satova prije samog otkupa. Zato se javite i unovčite svoje satove kod nas jer tu ćete dobiti najbolju ponudu. Naš stručan tim specijalizira satove kao što su Patek Philippe Zagreb, a upoznati su temeljtito u njihov proces izrade.

Patek Philippe Zagreb djeluje već dugi niz godina

Ono što još izdvaja Patek Philippe satove od ostalih je njegovo čvrsto prvo mjesto kad je u pitanju kvaliteta. Patek Philippe Zagreb nedavno je i izvjestio da 7 od 10 najskuplje prodanih satova u svijetu pripada upravo ovoj firmi. Patek Philippe znao je oboriti i rekorde samome sebi. U 2014. prodali su najskuplji sat ikad na svijetu, a onda su sami sebe nadmašili 2019. kad su prodali sat za 31 milijun američkih dolara. Takav imidž nije došao niotkuda. Ova kompanija stavlja veliki naglasak na inovacije i patente. Lista njihovih patenata je duga, a izdvajamo satove izrađene od silicija koje su oni prvi predstavili, kao i sat s najviše komplikacija. Patek Philippe Zagreb također prati i trendove pa su u 70-im godinama prošlog stoljeća također ispratili trend i predstavili svoju kolekciju sportskih luksuznih satova pod nazivom Nautilus. Ovaj sad i danas je vrlo popularan, a specifično za nj je i činjenica da mu vrijednost često raste s godinama.

Patek Philippe Zagreb – otkup satova podrazumijeva i procjenu

Oni koji žele obaviti otkup satova kod nas znaju da ih u tom procesu čeka i besplatna procjena. Pomoću procjene možemo pobliže odrediti vrijednost Vašeg sata i dati Vam egzaktnu cijenu. U procesu procjene uključeni su i klijenti, a od njih se traži da daju sve potrebne informacije o satu kako bi se vrijeme procjene moglo skratiti, ali kako bi i sama procjena bila kompletnija. Što su točno sve te informacije saznat ćete u komunikaciji s našim timom, ali od osnova to su: sve informacije vezane uz kupnju sata, stanje i očuvanost, kao i mnogi drugi faktori. Patek Philippe Zagreb danas prodaje satove po visokim cijenama, a oni koji se odluče na otkup kod nas znaju da će za takav sat dobiti pozamašan iznos. Patek Philippe Zagreb podružnica je ove kompanije u Hrvatskoj, a mi smo tu da s Vama obavimo otkup satova i njegovu procjenu. Javite nam se s punim povjerenjem.

Otkupljujemo sve modele Patek Philippe satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

4 + 4 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (188 ocjena)