Procjena satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Procjena satova

Procjena satova – besplatna procjena vašega satova

Većina nas u svome vlasništvu posjeduje jedan sat koji ima neku svoju vrijednost. Mnogi od nas u nasljedstvu od svojih predaka dobije stariji model sata od renomiranog branda. Sigurno vas je zanimalo kolika mu je vrijednost, ali dosada još niste ga odnijeli na procjenu. Od sada možete to napraviti i od doma, pošto procjena satova se može lako učiniti bez potrebe odlaska kod urara ili u zalagaonicu. Ujedno procjena sata je u potpunosti besplatna, stoga ne morate se brinuti da će vam se naplatiti naknada za izvršenu uslugu. Bez obzira da li želite samo znati vrijednost vašega sata ili ga planirate prodati u skorije vrijeme, procjena će uvijek biti 100% besplatna.

Procjena satova – procjena svih modela satova od poznatih brandova

Procjena satova se uglavnom vrši na temelju mnogih bitnih faktora vezano uz sam sat. Bitno je u kakvom je stanju očuvanosti vanjski okvir, kvaliteta i očuvanost te vrsta materijala od kojeg je sat načinjen, kako funkcionira njegov mehanizam te generalno stanje očuvanost cijeloga sata. Ujedno na njegovu vrijednost utječe i koji je brand i model sata u pitanju, koja je godina proizvodnje, datum kada je sat nabavljen i slično. Bitno je prilikom slanja upita za procjenu sata priložiti što više informacija vezano uz vaš sat kako bi procjena bila što preciznija, ujedno ukoliko imate neke dokumentaciju vezanu uz njega priložite i to skupa sa slikama sata. Ujedno, ukoliko posjedujete bilo kakve dokumente od sata te njegovu originalnu kutiju, to će itekako povećati mu vrijednost.

Procjena satova – procjena satova se može izvršiti i online

Nije bitno da li se radi o muškom ili ženskom satu, o starijem ili najnovijem modelu od bilo kojeg renomiranog branda, ručni ili džepni sat. Procjena satova se vrši na temelju informacija i slika koje priložite u vašemu upitu. Nakon što stručnjak primi vaš upit za procjenu sata, on će sve detaljno analizirati i proučiti te na temelju toga će vam dati ponudu. Ova opcija je idealna za sve koji bi htjeli znati koliko im njihov sat vrijedi. Ujedno ukoliko vam hitno treba novac, a posjedujete vrijedan sat kod sebe, ovo vam može dobro poslužiti da brzo dođete do novčanih sredstava. Možda biste htjeli si priuštiti novi model sata, a nemate dovoljno novca za takav pothvat, u tom trenutku vam prodaja starog sata može pomoći pri realizaciji vaše želje. Bez obzira da li ste u stisci s novcem ili samo želite znati koliko vrijedi vaš sat, procjena satova će vam uvelike pomoći. 

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

4 + 11 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (318 ocjena)