Serijski broj sata

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Serijski broj sata

Serijski broj sata – gdje ga pronaći

Prilikom kupovine satova, pogotovo kada kupujete sat preko oglasa ili drugih izvora, od ključne je važnosti da uvijek provjerite autentičnost vašega sata kako biste bili 100% sigurni da kupujete original, a ne jeftinu repliku sata. Način na koji možete provjeriti i potvrditi autentičnost vašega sata je putem nekoliko bitnih faktora koje osiguravaju da je vaš sat original. Neki od bitnih stvari gdje morate provjeriti su dakako težina sata, rad mehanike, vanjski izgled te naravno serijski broj sata. Serijski broj vašega sata možete lako pronaći na nekoliko mjesta. Prilikom utvrđivanja autentičnosti vašega sata, njegov serijski broj se mora nalaziti na mjestima gdje se inače broj nalazi kao što je na svakom kraju kućišta, te kod nekih primjeraka čak i u samoj unutrašnjosti brojčanika. Bitno je da se svi brojevi podudaraju, jer ukoliko nije taj slučaj onda se radi o replici.

Serijski broj sata – utvrđivanje autentičnosti sata

Uvijek želite biti sigurni da kada god kupujete skupocjeni i luksuzni sat da kupujte original, a ne lažnjak. Pogotovo ukoliko kupujete od privatnog prodavača preko oglasnika, morate napraviti kratku provjeru da utvrdite da se radi o originalnom modelu sata. Najjednostavnije kako možete sami provjeriti da kupujte originalni sat je pomoću nekoliko bitnih stvari na koje morate obratiti pažnju prilikom sljedeće kupovine sata. Prvobitna stvar koju biste trebali provjeriti je dakako težina sata. Svaki pravi sat ima svoju karakterističnu težinu zbog kvalitetnog materijala od kojeg je izrađen, dok s druge strane replike se rade od jeftinog materijala te su zbog toga mnogo lakši. Dodatna karakteristika zbog koje možete razlikovati pravi sat od lažnoga je po načinu rada samog mehanizma. Pravi skupocjeni satovi rade pomoću automatskog navijanja zbog čega kod njih ne možete čuti otkucaje jer kazaljke samo klize niz brojčanik, dok kod jeftinih kopija njih napaja baterija te proizvode klasični zvuk sata. Kod svakog originalnog sata ćete primijetiti kako  besprijekorno izgledaju, nemaju niti trunke nesavršenosti, a kod lažnjaka ćete primijetiti neurednost prilikom izrade. I naravno, najbitnija stavka koju morate provjeriti su vam serijski broj sata, koji se može lako pronaći na svakom kraju kućišta.

Serijski broj sata – kako lako razaznati original od lažnjaka

Danas za svaki pravi skupocjeni sat možete pronaći za njega i repliku. Stoga je bitno da uvijek napravite dobru analizu svakoga sata koji kupujte kako biste se osigurali da kupujete pravu stvar. Sve što trebate provjeriti su vam težina sata, njegov vanjski izgled i izgled logo proizvođača, mehanizam te serijski broj sata. Uz ove stavke možete vrlo lako ustanoviti autentičnost sata. Kada god vidite sumnjivo dobru ponudu online, uvijek napravite provjeru kako biste znali da li se radi o pravome satu ili o još jednom lažnom modelu.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

6 + 12 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (216 ocjena)