Zalagaonica satova

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Zalagaonica satova

Zalagaonica satova – bogata ponuda vrhunskih satova

Zalagaonica satova vam nudi bogatu ponudu vrhunskih satova od renomiranih proizvođača kao što su Rolex, Omega, Festina i Cartier. Osim što u svojoj ponudi nude skupocjene i luksuzne satove, ujedno otkupljuju spomenute satove. Ako imate u svome vlasništvu sat kojeg želite prodati, a smatrate da ima visoku vrijednost, možete slobodno posjetiti zalagaonicu satova kako bi vam napravili procjenu te vam potom dali ponudu za njega. Stručnjaci koji rade u zalagaonici satova će vam napraviti detaljnu i kvalitetnu procjenu vašega sata kako bise mogla procijeniti njegova točna vrijednost na tržištu. Ukoliko ne možete posjetiti osobno zalagaonicu, možete im poslati preko maila upit za procjenu. Samo im trebate dati opis vašega sata te priložiti nekoliko njegovih slika.

Zalagaonica satova – otkup i prodaja satova

Zalagaonica satova otkupljuje sve vrste satova, bilo da su oni zlatni ili srebreni. Satovi mogu biti džepni ili ručni. Za ručne satove nije bitno da li su muški ili ženski, oba dvoje su posve dobrodošli. Prije otkupa vašega sata mora se napraviti procjena njegove vrijednosti na tržištu. Pri procjenjivanju sata sagledavaju se nekoliko bitnih faktora, kao što su očuvanost i ispravnost. Bitno je da je sat u vrhunskom stanju bez ikakvih vanjskih ili unutarnjih oštećenja te da savršeno radi. Što je sat u boljemu stanju to mu vrijednost sve više raste. Dodatna stavka koja mu može znatno povećati vrijednost je ako uz sat dolazi njegova originalna kutija u kojoj je došla, te da uz sebe ima priloženu popratnu dokumentaciju kao što je certifikat ili račun. Ukoliko posjedujete stari sat koji radi i ima uz sebe neku vrstu dokumentaciju, njegova vrijednost će mu naglo visoko poskočiti.

Zalagaonica satova –  brza isplata u gotovini

Zalagaonica satova vam nudi besplatnu procjenu svih vrsta satova od bilo kojeg poznatog i manje poznatog proizvođača. U zalagaonici možete vaš sat trajno prodati ili ga možete založiti odnosno rezervirati za njega ponovni otkup u određenom vremenskom roku. Zalagaonica satova vam omogućuje da brzo dođete do novca. Prije kada ste hitno trebali novac ste uglavnom morali posuđivati od svoje obitelji ili prijatelja, a u nekim situacijama ste se zadužili kod banke ili kreditne kuće. Sada sa zalagaonica možete na puno jednostavniji i manje stresni način možete doći do gotovine kada vam stvarno treba. Prilikom procjenjivanja vrijednosti vašega sata će vam ujedno dati ponudu za njega. Ukoliko vam odgovara iznos, trenutačno će vam isplatiti novac u gotovini. Ovakva opcija je idealna za sve kojima je pod hitno potreban novac, a ne žele ili ne mogu posuditi novac od svoje obitelji ili ugovarati kredit kod banke.

Otkupljujemo sve modele Rolex satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

15 + 1 =

         
Ocjena: 4.8 / 5 (448 ocjena)