Audemars Piguet cijena

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet cijena

Audemars Piguet cijena – kada je AP postao toliko vrijedan?

Mnoge urarske kompanije poznate su po svojim luksuznim satovima i ličnostima koje ih nose. Isto se može reći za AP – Audemars Piguet je poznati švicarski urarski gigant koji djeluje već preko 150 godina. Audemars Piguet cijena satova neke će šokirati, no isto tako će Vas šokirati kad shvatite koliko kratko ova kompanija uživa današnji status. Audemars Piguet cijena satova bila je u razini običnih skoro 100 godina od osnivanja tvrtke. Tek kad su 1972. godine izdali kolekciju satova Royal Oak, AP ulazi u sferu luksuznih urarskih kompanija. Audemars Piguet je sat koji se posvuda cijeni, no isto tako ljudi ne znaju da je u pitanju kompanija koju vode samo dvije obitelji; i to potomci originalnih osnivača. Oni koji žele kvalitetno i sigurno svakako biraju Audemars Piguet. Sada možete AP satove i prodavati: javite nam se i obavit ćemo besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg sata te Vam dati ponudu za otkup!

Zašto je Audemars Piguet cijena toliko velika?

Razlog radi kojeg je Audemars Piguet cijena velika i luksuzna splet je mnogih okolnosti i postignuća ove kompanije. Kao što smo rekli, većinu svog postojanja ova je kompanija bila malena i prodavala jeftine satove. Ipak, ono po čemu je Audemars Piguet poznat jesu i inovacije na području urarske tehnologije. AP je patentirao više od 20 satova kroz svoje postojanje, a poznat im je i najtanji sat na svijetu, proizveden 1980-ih. Ove satove nose i Kim Kardashian, Harry Styles, Lionel Messi, ali i članovi špaljolske kraljevske obitelji i mnoge druge važne političke ličnosti današnjice. Audemars Piguet cijena može ići i Vama na korist, pogotovo ako ste se odlučiti svoj AP sat prodati. Sada možete obaviti besplatnu procjenu vrijednosti tog sata kod nas i u kratkom roku isti taj sat dobro unovčiti. Javite nam se i upoznajte se s našim stručnim timom kako biste dobili najbolju ponudu za otkup. AP satovi su naša specijalnost.

Audemars Piguet cijena procjene je besplatna!

Oni koji se nađu u novim životnim okolnostima uvijek imaju opciju unovčiti svoj sat, a posebno kad se radi o Audemars Piguetu. Kod nas su procjene satova besplatne. Takvu politiku vodimo jer tokom te procjene trebamo i pomoć od klijenata koji prikupe sve informacije o satu koje su im dostupne. Tako ćete i Vi tokom procjene biti pitani da pošaljete slike svog AP sata. Napominjemo da je potrebno uslikati sat iz što više kuteva kako bi procjena bila brže gotova i temeljitija. Audemars Piguet cijena Vašeg sata također će ovisiti i starosti sata, njegovog porijekla te očuvanosti. Kad je u pitanju stanje i funkcionalnost sata, naš tim će se pobrinuti da sve bude provjereno. Ne zaboravite da je Audemars Piguet cijena uvijek izražena u visokim iznosima stoga oni koji nakon dugo vremena odluče unovčiti svoj sat. moći će na njemu ostvariti velik novac uz minimalno napora. Javite nam se i procjenjujmo!

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

3 + 15 =

         
Ocjena: 4.9 / 5 (430 ocjena)