Audemars Piguet prodaja

Otkupljujemo modele luksuznih satova branda Rolex, Omega, Audemars Piguet i Patek Philippe! Želite li unovčiti svoj sat, javite nam se. Plaćamo u gotovini, brzo i sigurno!

Audemars Piguet prodaja

Audemars Piguet prodaja satova – duga tradicija švicarskog umijeća.

Mnogi poznati brandovi ručnih satova imaju svoju priču o nastanku, no ona koja se tiče poznate kompanije Audemars Piguet je svakako najzanimljivija. Nastala je još u 19. stoljeću u švicarskoj kada su se stari prijatelji iz djetinjstva – Audemars i Piguet, ponovo sastali i odlučili započeti zajedničku karijeru. Audemars Piguet prodaja satova u to vrijeme bila je malena i pravo početnička. Dvije iste obitelji i dan danas vode isti biznis, a AP danas poznajemo kao jedan od vodećih urarskih brandova. Njihov Royal Oak, izdan još 1972. konačno je podigao status Audemars Piguet satova. Kolekcionari luksuznih satova danas ne mogu izbjeći Audemars Piget, a njihov imidž dodatno je pojačan mnogobrojnim patentima koje su stvorili tokom godina svojeg postojanja. Audemars Piguet prodaja postoji i u Hrvatskoj, na više lokacija – no ako planirate svoj Audemars Piguet sat prodati, onda ste na pravom mjestu jer mi obavljamo besplatnu procjenu vrijednosti Vaših satova i otkupljujemo ih.

Audemars Piguet prodaja odvija se u većini svijeta!

Audemars Piguet satovi nisu popularni samo radi svog Royal Oak modela koji ih je vinuo u zrak. Reputacija ove kompanije obilježena je i različitim patentima kroz godine. AP je zaslužan za prvi skeleton watch koji je danas vrlo popularan. Osim toga dizajnirali su i najtanji sat na svijetu, dokazujući tako da su vješti u baratanju s različitim materijalima za izradu satova. Audemars Piguet prodaja različitih modela satova dovela ih je do statusa celebrity kompanije, odnosno njihove satove danas nose i poznati umjetnici, javne ličnosti i atlete, no isto tako i visokopozicionirani političari i državnici. Osobe poput Michaela Schumachera i Toma Cruisa također su ambasadori ovog branda, a Audemars Piguet nose i članovi španjolske kraljevske obitelji, kao i članovi Saudi dinastije. Audemars Piguet prodaja značajno je porasla korištenjem poznatih ličnosti kao ambasadora AP-a. Audemars Piguet nije rezerviran samo za visoke dužnosnike naravno, danas ga možete pronaći i u Zagrebu, naravno po pozamašnoj cijeni.

Audemars Piguet prodaja – prodajte svoj sat uz besplatnu procjenu!

Audemars Piguet prodaja satova omogućuje mnogima da uživaju u luksuzu kojeg pruža AP, no što napraviti ako želimo prodati svoj Audemars Piguet? Oni koji dugo nose satove često ih mijenjaju, a stare prodaju kako bi vratiti dio sredstava koje su uložili u kupovinu. Kod nas možete obaviti besplatnu procjenu vrijednosti Vašeg sata i potom ga prodati. Ukoliko Vas zanima isključivo Audemars Piguet prodaja Vašeg sata, onda ste na pravom mjestu. Procjenu obavljamo sasvim besplatno, a klijenti nam pomognu na način da prikupe sve informacije o satu kako bi ta procjena bila što kraća i temeljtija. Javite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo Vam da saznate pravu vrijednost Vašeg sata. Isto tako nudimo ponudu za otkup sata nakon procjene na koju se klijent može odlučiti. Kada je u pitanju procjena, naš stručan tim uputit će Vas na informacije koje su im potrebne. Javite se već danas i prodajte svoj Audemars Piguet.

Otkupljujemo sve modele Audemars Piguet satova

Ponudite nam otkup svog sata

Kontaktirajte nas putem Whatsappa na broj +385 91 769 6281 ili putem kontakt obrasca

5 + 4 =

         
Ocjena: 4.7 / 5 (334 ocjena)